Stilul elegant al lui Coco Chanel, de care te îndrăgostești pentru totdeauna!

Coco Chanel considera că modestia și simplitatea sunt cheia eleganței și a feminității. Stilul elegant al creatoarei nu poate fi confundat și este mereu actual și se bucură de maximă popularitate.

Costumul clasic de la Chanel are un stil simplu. Este o combinație între jacheta fără guler și fusta confortabilă, nasturii sunt asemănători monedelor. Costumul a fost inspirat din costumul bărbaților, subliniind confortul și eleganța.

Ea renunță la hainele sofisticate şi incomode, în favoarea celor simple, dar elegante care să poată fi purtate cu plăcere, redând, astfel, libertatea femeilor.

Chanel a creat mica rochie neagră care a fost pentru ea o piesă esențială din garderobă. Astăzi, această rochie nu lipsește din garderoba femeii moderne. Poate fi purtată la orice oră din zi, în orice zi a săptămânii fără probleme. În funcție de accesoriile pe care le alegeți veți crea ținuta ideală pentru orice eveniment!

Fustele, topurile sau faimoasele jachete din tweed conturează faimoasa imagine Chanel.

Buzunarele proeminente sunt un element important.

Orice femeie de afaceri poate fi elegantă și șarmantă, adoptând un aer parizian.

Rafinament și eleganță.

Dacă vreți să adoptați un stil clasic, dar elegant, cel mai bine este să vă inspirați din simplitatea celebrei creatoare de moda Coco Chanel.

Fustele devin mai scurte decât ale altor designeri, croite mai lejer, astfel permit lejeritate în mișcare.

Feminitatea este elementul de bază al stilului Chanel.

Chanel a fost adepta bijuteriilor voluminoase cum ar fi: coliere impunătoare sau mai multe șiraguri, cercei mari, brățări multe și mari.

Fiecare element vestimentar vă va conferi eleganță face fiecare femeie unică.