Țara în care există deficit de femei. Spania

În țara noastră prevalează, cu siguranță, femeile care îi studiază cu atenție pe bărbați, care sunt puțini și foarte solicitați.

La locul de muncă sunt, în genere, niște statistici triste. Dintre 4 femei tinere, necăsătorite / divorțate, atrăgătoare, doar una este căsătorită.

Unde am putea oare găsi astfel de situație: 9 fete la 10 băieți?

Spania este una dintre cele mai vizitate țări anual, pentru frumusețea și unicitatea orașelor sale, pentru plajele cu nisip fin, pentru băutura sangria, flamenco, muzică, soare și, bineînțeles, fiestele distractive care au loc aici cu diverse ocazii.

Când spunem Spania, cei mai mulți turiști se gândesc la capitala acesteia, Madrid, la faimoasa Barcelona, la moderna Valencia, la însorita Granada sau la Sevilla, la aceste orașe extrem de frumoase, cu foarte multe atracții turistice deosebite unde petrecerile țin până în zori.

Dar și acest paradis are problemele sale.

O prietenă ne-a povestit niște lucruri de-a dreptul uimitoare despre viața din Spania, unde există foarte mulți bărbați liberi și atrăgători care nu sunt deloc răsfățați de atenție din partea femeilor!

Mai mult, femeile sunt mereu în centrul atenției și nu trebuie să facă efort pentru a atrage atenția asupra lor.

În cea mai mare parte, femeile spaniole sunt emancipate, autosuficiente și nu vor neapărat să se căsătorească.

Această problemă este destul de gravă. Un fotograf chiar expune fotografii ale prietenilor care vor să-și găsească sufletul pereche.

Și – deși Google nu confirmă aceste statistici cu fapte – dar – poate are sens să le verificăm pe cele pentru care este relevant?

Are cineva propria experiență / refutare?)