Talie de viespe! Ivana Trump a postat o fotografie, unde este împreună cu soțul ei, ambii îmbrăcați în ținute de lux.

Chiar dacă Melania Trump este mereu în centrul atenției, Ivana nu merită mai puțină atenție. Este fiica președintelui și a primei sale soții, fostul model Ivana Trump și este considerata ca fiind fiica favorita a președintelui american.

Ivana Trump este o femeie de afaceri de succes și fost foto-model american, iar la momentul actual este asistentă a Președintelui Donald Trump în timp ce soțul ei, Jared, se află în relații foarte bune cu socrul său, întrucât Donald Trump i-a încredințat conducerea campaniei sale electorale, iar după victoria sa la alegeri, l-a ales drept confidentul său.

Ea se descurcă bine cu multe responsabilități, demonstrând un nivel înalt de inteligență și capacitatea de a combina cariera cu familia.

Reamintim că Ivanka este căsătorită, din 2009, cu Jared Kushner care este fiul unui multi-miliardar și un influent om de afaceri în domeniul imobiliar. Ivanka vorbește întotdeauna cu multă căldură și afecțiune despre soțul ei, afirmând că acesta nu este doar iubitul ei, dar îi este și cel mai bun prieten care o sprijină în toate.

Ivanka și Jared au trei copii: Arabella Rose Kushner, Joseph Frederick Kushner şi Theodore James Kushner.

Întrucât Ivanka și Jared sunt foarte ocupați, postează foarte rar fotografii pe rețelele sociale. Recent Ivanka a postat o fotografie emoționantă alături de soțul ei unde putem observa că ambii arată impecabil! Ea, chiar dacă este mamă a trei copii, are o talie de viespe!

Ambii poartă ținute elegante și arată extraordinar.

Sunt pur și simplu adorabili!

În aceste fotografii putem observa cât de fericiți sunt Ivanka și Jared împreună. Se pare că au învățat să se susțină reciproc, să fie prieteni, parteneri și consilieri de afaceri!