Taie buretele în mai multe părți… Simte plăcerea de a face curățenie!

Majoritatea dintre noi nu preferă să facă curățenie. Tinerele gospodine literalmente se cutremură doar de la gândul de a petrece o mulțime de timp pentru curățarea mobilei, ștergerea rafturilor și chiar aranjarea lucrurilor. Astăzi, vă propunem să aflați din micile secrete ce vă vor permite să economisiți timpul destinat curățeniei și să aveți mult mai mult timp pentru activitățile preferate

Cum să faci curățenie rapid

1. Acest truc vă ajută să ștergeți praful de pe rafturi în câteva momente. Pregătiți 2 bureți pentru spălat vase, un clește pentru patiserie și un cuțit. Faceți câte o gaură longitudinală în fiecare burete în așa mod cum este prezentat în imagine. Așezați bureții pe fiecare vârf al cleștelui, apoi umeziți-le. Începeți să curățați rafturile în siguranță!

быстрая уборка в квартире

2. Efectuați mai multe tăieturi longitudinale și transversale pe un burete. Astfel veți avea posibilitatea să îndepărtați praful din locurile greu accesibile.

быстрая уборка в квартире

3. Dacă vă numărați printre norocoșii deținători ai mobilei tapițate cu microfibră, atunci acest truc este pentru dumnevoastră! Pentru a scăpa de mizeria respectivă, este suficient să pulverizați o cantitate mică de alcool și să ștergeți cu un burete curat. La sfârșit se recomandă ca microfibra să fie ștearsă cu o perie aspră.

быстрая уборка в квартире

4. Curățarea unui burete de grăsime și murdărie poate fi realizată prin plasarea acestuia într-o soluție de apă sărată. Se vor adăuga 2 linguri de sare într-un pahar cu apă. Se recomandă să fie lăsat buretele peste noapte. De asemenea, acest truc poate fi folosit și pentru lavetele din microfibră.

быстрая уборка в квартире

5. Plasați buretele în cuptorul cu microunde și conectați primul regim. În doar câteva minute veți scăpa de toți microbii!

быстрая уборка в квартире

De acum înainte locuința dvs. va străluci de curățenie!