Susan Sarandon apare, la 73 de ani, pe coperta unei reviste celebre: „Așa ar trebui să arate femeile trecute de 70 de ani”

Susan Abigail Sarandon este o celebră actriță americană, laureată a premiului Oscar.

Deși are 73 de ani, arată minunat, iar vârsta pe care o are nu o deranjează deloc. Actrița nu neagă nici faptul că a apelat la proceduri de înfrumusețare.

Susan Sarandon s-a fotografiat pentru coperta unei reviste celebre, oferind și un interviu.

Actrița a menționat următoarele: „Am niște gene minunate, mama mea arată minunat!”

Este greu de imaginat, dar Susan este deja de două ori bunică. Actrița spune că nu-și simte vârsta, că se simte frumoasă și atrăgătoare. Mai mult, acum îi place mult mai mult de ea decât în ​​tinerețe.

Susan adoră să poarte rochii cu decolteul adânc, fiind foarte mândră de silueta sa.

„Sunt șocată de vârsta mea, dar, cel mai important, nu o simt și îmi place foarte mult acest lucru. Am peste 70 de ani! Dar îmi continui cariera. Pe când aveam vârsta de 30 de ani aveam impresia că viața mea se va termina când voi avea în jur de 40 de ani!”

„Am devenit mai inteligentă, mai înțeleaptă. Am renunțat la unele vicii și mă simt minunat” – a adăugat actrița.

„În timpul antrenamentelor de yoga simt că unele mișcări nu sunt prea ușoare pentru mine. Dar acestea sunt fleacuri” – glumește Sarandon.

Actrița arată superb, pare incredibil că a împlinit deja 73 de ani. Este veselă, plină de viață și foarte fermecătoare!

Putem afirma doar faptul că Susan Sarandon este prietena bună cu timpul, din moment ce actrița care a trecut de 70 de ani continuă să arate atât de bine.