Admirabilul stil Boho, pentru doamnele mature.

Boho este prescurtarea de la englezescul bohemian, boem în română. I se mai spune şi boho-chic, boem, hippie sau chiar retro datorită influenţelor anilor ’60-’70. În ultimii ani se bucură de popularitate.

Stilul bohemian permite femeilor să creeze ținute expresive și interesante în care se simt confortabil și comod. Stilul boho face parte din viața multor femei și tot mai multe doamne adoptă acest stil. Este o combinație interesantă între elemente lejere, inspirate din tendințele gipsy și din cele folk, acest stil se bucură de tot mai multă popularitate.

Acest stil înseamnă puterea de a vă exprima liber, bucuria de a trăi prin culoare. Este stilul preferat al doamnelor mature care au înțeles deja cât de important este să poarte haine de înaltă calitate și foarte confortabile.

Pantofii sunt foarte importanți pentru fiecare ținută în stil Boho. Pantofii confortabili precum balerinii sau sandalele tip gladiator, papuceii, cizmele de piele și pantofii cu platforma completează o ținuta boho.

Accesoriile sunt și ele importante într-o ținută boho. Palariile, brățările și lanțurile lungi completează acest tip de look. Încercați să creați ținute unice!

Dacă sunteți în căutarea stilului dvs și doriți o schimbare sau doriți să vă reîmprospătați garderoba boho, vă invităm să urmăriți selecția de ținute elegante în stil boho.

Cămașa-tunică de culoare albă este piesa de bază pentru a crea ținute stilate.

1.

2.

3. Accesoriile contribuie la crearea unei ținute boho. Penele sunt utilizate pentru crearea unui look boho chic autentic.

4.

5.

6.

7. Pentru a concepe un look original în stil bohemian, optați pentru o pereche de botine din piele întoarsă.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.