Sunteți o fashionistă înrăită? 7 tendințe fierbinți pe care le cunosc toate femeile pasionate de modă .

În acest articol vom discuta despre cele mai tari tendințe ale modei din ultima vreme, iar Dumneavoastră veți decide dacă le puteți încadra în garderobă sau nu. Sau poate ați făcut-o deja?

1. Sacouri sau jachete colorate.

Au invadat toate magazinele și mințile femeilor. Verde, galben, portocaliu, roșu, albastru… Da, oricare!

Din fericire oversizeul a început să părăsească tendințele locul său fiind ocupat de siluetele semi-montate. Alegeți orice culoare care vi se potrivește, dar atenție la nuanțele de neon, care sunt destul de pretențioase.

2. Crop top.

Este la modă de mai mult timp și se va menține în tendințe. Puteți purta topuri scurte, tricouri, sau bluze. Dacă silueta Dumneavoastră nu este perfectă, dar doriți să purtați un crop top, atunci există două modalități. Fie purtați ceva ca al doilea strat: o cămașă, o jachetă sau un sacou, fie optați pentru blugi, pantaloni sau fustă cu talia foarte înaltă.

3. Corsete.

Și topuri cu corset. Dacă nu aveți curajul să purtați corsete, atunci optați pentru bluze sau tricouri cusute în formă de corset.

4. Culorile Barbie.

Această păpușă câștigă din nou popularitate, iar nuanța Barbie Pink în toate variantele sale este acum în top.

Purtați orice: genți, costume, rochii, fuste, cămăși etc.

5. Pantaloni cargo.

O tendință care arată pur și simplu uimitor, dacă aveți o siluetă de model.

6. Șlapi.

Flip flops, slates, flip flops sunt la modă în această vară și se combină cu orice, de la o rochie de plajă la un costum business. De asemenea îi putem purta peste tot, de la cel mai apropiat magazin până la un restaurant la modă.

7. Genți tricotate.

Da, a sosit momentul ca toate femeile să-și demonstreze abilitățile, pentru că anul acesta s-au apucat de tricotat până și casele de lux. Dimensiuni, formă, culoare – alegerea vă aparține.

În magazinele online se vând la greu astfel de modele.

Știați despre aceste tendințe?