Sunt niște capodopere: 20 de idei de manichiură pentru adevăratele regine. Nu vă veți putea lua ochii de la ele!

Astăzi vă prezentăm mai multe modele de manichiură delicată pentru adevăratele regine! Cu astfel de unghii vă veți simți mereu minunat!

Rolul modelelor de unghii nu se mai limitează doar la obținerea unei manichiuri îngrijite și discrete, care să vă pună în evidență ținutele frumoase sau accesoriile. Universul beauty a evoluat, iar profesioniștii au adus manichiura la rang de artă, realizând modele de unghii statement, deosebit de originale, unghiile devenind adevărate „pânze”.

Tandrețea și feminitatea au fost întotdeauna sinonime și, prin urmare, în ciuda existenței multor tendințe în materie de nail art, manichiura delicată a fost, este și va fi mereu trend.

Tendințele anului 2018 în materie de unghii sunt dominate de un trend minimalist: mai puțin a devenit mai mult. Simplitatea este „ingredientul”-cheie pentru un nail art reușit, cu care veți capta cu siguranță atenția tuturor.

Modelele de manichiură fină, prezentate în această selecție, se disting prin gingășie care vă va pune în evidență individualitatea imaginii Dumneavoastră.

Suntem încântați de aceste modele… Unghiile arată minunat… Sunt foarte rafinate!

Ne plac toate modelele de aici! O astfel de manichiură se potrivește oricărui stil… Dar ideile 5 și 17 sunt geniale!

Feminitatea și simplitatea vor fi întotdeauna în vogă. Cine va opta pentru o astfel de manichiură va arăta mereu elegant, ca o regină adevărată…

1. Simplu și elegant.

2. Frumusețea constă în simplitate.

3.

4. Tematică marină.

5.

6. O combinație delicată de violet alb și deschis.

7. Tandrețe. Potrivit pentru o nuntă.

8.

9. Design regal.

10. Minimalism.

11. O idee originală cu nuanțe…

12.

13. Cu gust.

14.

15. Un joc de flori.

16.

17.

O altă idee din videoclip: