Sunt foarte amuzante! Nu trebuie să le ratați…

Oare cum ar arăta lumea fără pisici? Să fim doar noi, fără câini, fără pisici, papagali, hamsteri. Cu siguranță ar fi o lume foarte mohorâta și lipsită de farmec…

Este clar, pisicile sunt printre cele mai misterioase animale. Chiar dacă locuiesc alături de noi și le iubim foarte mult, există o mulțime de lucruri pe care nu le știm despre comportamentul lor.

Știm sigur că pisicile iubesc să doarmă, să se joace și să stea la căldură. Pot face toate acestea fără încetare și reușesc de cele mai multe ori să ne aducă zâmbetul pe buze. Oricine are o pisică poate afirma, cu siguranță, că animalul său de companie reușește să-l înveselească. Ele pot fi foarte haioase!

Ați văzut vreodată cum se miră ori se sperie pisicile? Sunt foarte haioase. Dacă veți vedea expresia feței lor, nu vă veți putea reține!

Deoarece animalele de companie sunt principalele modele ale stăpânilor lor, este imposibil să nu apară și unele imagini surprinse exact la momentul potrivit.

Coincidențele amuzante dau naștere unor instantanee de necrezut: de la sărituri spectaculoase, până la mutre simpatice și speriate, toate avându-le în rolul principal.

În următoarea galerie veți avea posibilitatea să vedeți niște reacții de ale pisicilor, ele fiind în stare să ne smulgă măcar un zâmbet chiar și în cea mai tristă zi. Aceste imagini ne dovedesc că nu putem rămâne serioși în fața lor.

Admirați-le pe aceste pisici haioase!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Care imagine v-a amuzat? Scrieți-ne în comentarii. Nu uitați să distribuiți articolul ca să le poată admira și prietenii Dumneavoastră!