Strămoșii persoanelor cu factor Rh negativ nu erau oameni. Iată cine erau în realitate…

Indiferent de grupa de sânge pe care o aveți, există un indicator foarte important de care trebuie să țineți cont. Acesta este factorul Rh al sângelui. Dacă pe suprafața eritrocitelor există o proteină antigenică, atunci sângele Dumneavoastră are Rh pozitiv. Dar există aproximativ 15% de persoane care nu au acest antigen și, prin urmare, au factorul Rh negativ. Anume prezența/lipsa acestei proteine trezește interesul multor oameni de știință care au reușit până la momentul actual să descopere multe lucruri interesante.

Dacă antigenul este absent atunci în timpul unei transfuzii de sânge cu Rh pozitiv sau în timpul sarcinii, în special dacă fătul are factor Rh opus, organismul poate începe un „atac” împotriva proteinei străine.

Genetica este o știință exactă care afirmă că putem moșteni doar caracteristicile strămoșilor noștri. De unde atunci a apărut factorul Rh negativ, dacă acesta este pozitiv la majoritatea oamenilor și la toate primatele? Echipa noastră va încerca să explice acest lucru.

Factorul Rh negativ al sângelui

Cercetătorii își pun întrebarea: „Dacă întreaga omenire precum și primatele provin de la aceiași strămoși, sângele lor ar trebui să fie compatibil, nu-i așa?“ Dar sângele cu un factor Rh negativ poate fi detectat doar la om. Acesta nu apare la animale.

Și un alt lucru interesant: dacă o femeie cu un factor Rh negativ are un copil cu un factor Rh pozitiv, ar putea apărea un conflict cu consecințe foarte neplăcute care poate duce chiar la un avort spontan.

Nimeni nu ne poate explica care ar fi cauza. Toate animalele de pe planeta noastră se pot reproduce fără dificultate în cadrul speciei lor, problemele apar doar atunci când se fac încercări de a se încrucișa speciile, chiar dacă sunt compatibile. Știm cu toții că descendența a doi hibrizi este imposibilă. Aceasta este aceeași reacție care se manifestă în cazul mamei Rh-negative: corpul ei începe să respingă corpul străin: fătul. Medicina modernă, însă, ajută la evitarea avortului spontan.

© DepositPhotos

Toate aceste fapte le dau mai multe motive oamenilor de știință să presupună că strămoșii oamenilor cu Rh negativ nu erau oameni sau erau un hibrid al omului și al unei alte ființe. Alții consideră că Rh-ul negativ este o mutație care a avut loc la un anumit stadiu al evoluției și nu o consecință a faptului că unii oameni provin de la alți strămoși.

© DepositPhotos

Cel mai mare procent de persoane cu factor Rh negativ îl au bascii din Spania și Franța, urmat de evreii de origine semitică. Acest fapt ar putea depinde de condițiile climatice din acele zone. Dar persoanele cu factor Rh negativ, de regulă, nu au în comun doar sângele. Ele au trăsături caracteristice foarte neobișnuite pe care le veți întâlni foarte rar la persoane cu un factor Rh pozitiv.

Caracteristici distinctive

1. Au o vertebră în plus.

2. Au o intuiție puternică și abilități extrasenzoriale.

3. IQ-ul lor este peste medie.

4. Au o temperatură a corpului mai scăzută și sunt mai sensibile la căldură și la lumina soarelui.

© DepositPhotos

5. Deseori au ochii albaștri, verzi sau gri.

6. Pot avea vise profetice.

7. Au sentimentul că nu aparțin acestei lumi și încearcă mereu să afle adevărul.

8. Au cicatrici inexplicabile pe corp.

© DepositPhotos

Dar toți suntem oameni, indiferent de tipul de sânge și factorul Rh. Fiecare dintre noi este special și are propriile caracteristici unice.

Distribuiți acest articol interesant ca să-l poată citi și prietenii Dumneavoastră!