Strălucire și naturalețe sensibilă – 26 idei de design în arta manichiurii!

Multe fete acordă de curând preferință la tot ce e natural: machiajul în nuanțe naturale, hainele și manichiura nu prea luminoasă, deoarece, în afară de haine bine alese, mâinile și picioarele trebuie de asemenea bine îngrijite. Într-o epocă de abundență de culori, noi tendințe și pretențiozitate, uneori ne dorim ceva simplu și natural. Vă prezentăm o selecție de modele de unghii efectuate în cele mai frumoase, neutre și sensibile culori:

1.

2.

3.

La prima vedere, o manichiura simpla în tonuri bej (naturale), este versiunea cea mai versatilă și elegantă în manichiura la modă. Cu această nuanță puteți merge la muncă și la o petrecere, chiar și la o recepție diplomatică. A devenit deosebit de popular atunci când frumusețea naturală cu unghii scurte a intrat în modă. Designul în culori bej oferă unghiilor un aspect îngrijit și le alungește vizual.

4. Abțibilduri – un mod rapid, ieftin și simplu de a vă diversifica manichiura.

5.

6.

7. Decor cu folie de aur – o versiune interesantă a manichiurii.

Manichiura în tonuri naturale – este foarte ușoară, discretă și sofisticată în același timp. Este ușor de aplicat și purta manichiura naturală, mai ales că este foarte populară. Dar fiecare fată trebuie să-și aleagă propriul design și nuanță.

8.

9.

10. Strasurile și pietricelele mici pot schimba drastic imaginea.

11. 

Uneori doriți o varietate sau ceva jucăuș în imagine sau doar puțin decor pentru a crea buna dispoziție. Mulți oameni cred că o manichiură naturală nu poate fi decorată, dar acest fapt nu este corect. Cu o manichiură naturală, ca și cu oricare alta, puteți să experimentați.

12.

13.

14.

15.

Culoarea în manichiura stilului natural ar trebui aleasă în conformitate cu nuanța pielii – aceasta va crea efectul naturalității, prospețimii și stilului de viață sănătos.

16. 

17.

18.

19.

20. 

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Să fiți frumoase mereu!