Stop! 8 lucruri pe care o femeie de după 50 de ani ar trebui să le evite, chiar dacă și le dorește cu adevărat. Veți regreta mai târziu

După vârsta de 50 de ani este mai complicat să ne găsim ținutele potrivite decât, de exemplu, la 30 de ani.

Iată care sunt articolele vestimentare pe care ar trebui să le evitați pentru a nu regreta mai târziu.

Rochie din tricot subțire.

Aceste rochii comode apar, probabil, în garderoba fiecărei femei. Cu toate acestea, modelele din tricotaje subțiri nu sunt cea mai bună alegere deoarece subliniază toate imperfecțiunile siluetei.

Dar aceasta nu înseamnă că ar trebui să renunțați la tricotaje în general, doar la cele subțiri. Optați pentru modele din tricot dens, care să aibă căptușeală.

Hainele strâmte.

Dacă haina vă pare mică, încercați același model cu o mărime mai mare. Asigurați-vă că hainele vi se potrivesc perfect.

Hainele transparente. 

Articolele din dantelă sau țesături fine și transparente arată frumos pe modele, dar nu vă recomandăm să le purtați, chiar dacă aveți o siluetă perfectă.

În loc de o bluză transparentă alegeți una obișnuită, care vi se va potrivi mult mai bine.

Blugi (pantaloni) cu talia joasă.

Aceste modele arată bine doar când sunt purtate de modele sau în fotografiile din revistele de modă.

Ar trebui să le evităm deoarece, pe lângă faptul că sunt demodate, distorsionează proporțiile siluetei, scurtând vizual picioarele.

Haine pentru tineret.

Doamnele adulte nu trebuie să poarte haine pentru adolescente. Dresurile colorate, tricourile cu imprimeuri infantile, rochiile în stil prințesă nu le avantajează pe doamne.

Haine lipsite de formă. 

Deși stilul supradimensionat este la modă, nu este prea simplu să creăm ținute care să ne avantajeze. Hainele largi pot adăuga volum inutil. De aceea trebuie să le alegem cu mare atenție.

Hainele cu o croială complexă.

Deși nu sunt un tabu, trebuie să fim atente când le alegem. Mai ales că nu se recomandă să purtăm mai multe lucruri cu o croială complexă în același timp, deoarece riscăm să obținem o ținută prea voluminoasă. Modelele cu o croială laconica vor arăta mult mai bine.

Jambiere din piele.

Jambierele din piele arată sfidător, mai ales dacă sunt purtate cu un top scurt. Pantalonii de piele cu o croială clasică vor arăta mult mai bine și veți putea crea, cu ajutorul lor, mai multe imagini interesante.