Stilul vestimentar al lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez – celebra actriţă şi cântăreaţă americană este o femeie frumoasă care emană senzualitate prin toți porii. Mai are un pas până va împlini 50 de ani. Dar vârsta nu este un motiv ca să nu mai aibă grijă de ea însăși.

Frumusețea vedetei este rezultatul unei îngrijiri constante, al unei alimentații corecte, sănătoase și echilibrate și al gustului estetic bine dezvoltat.

La New York, a fost lansat un turneu promoțional în sprijinul noului său film „A doua șansă” cu participarea actriței. Timp de două zile, ea a schimbat până la 10 ținute. Fiecare dintre ele este deosebită și elegantă.

1. La premiera filmului, Jennifer Lopez a purtat o rochie roz vaporoasă, semnată de Giambattista Valli, sandale cu toc în nuanțe metalice și o geantă clutch. A fost însoțită de iubitul ei, omul de afaceri și faimosul jucător de baseball Alex Rodriguez.

 

2. Vedeta a strălucit într-o salopetă bleumarin și palton Sally Lapointe. Accesoriile alese de Lopez: geantă și ochelari de soare.

 

3. Jennifer Lopez consideră că ținutele albe ar trebui să fie completate cu ceva strălucitor. Prin urmare, Lopez a ales să combine costumul semnat Stephane Rolland, cu o haină lungă din blană în nuanțe de burgundy de la Helen Yarmak. A optat pentru bijuterii masive.

 

4. Următoarea ținută aleasă de vedetă a fost o salopetă albă semnată de Stephane Rolland și o blană albă.

 

5. O altă ținută pentru care a optat Jennifer Lopez, a fost un costum elegant și un palton de culoare gri, de la Max Mara. Pantofii stiletto, mănușile din piele de culoare neagră și un clutch cu imprimeu, i-au scos în evidență look-ul.

6. Pentru o plimbare liniștită și relaxantă cu mama ei, Jennifer a ales o rochie de culoare gri, în stilul anilor `60 și un palton negru.

 

7. Culoarea bej îi subliniază naturalețea. Atunci când poartă ținute în nuanțe de bej de la Fendi, vedeta arăta ca o domnișoară, dar nu o doamnă de 50 de ani.

 

8. În cadrul emisiunii „Saturday Night Live”, Jennifer a apărut într-o rochie scurtă, albă, cu un decolteu adânc și o fustă de tip tutu. Ar fi fost o ținută delicată și feminină, dacă nu i-ar fi scos în evidență bicepșii mari și brațele sculptate. Artista lucrează la sală cu greutăţi mari.

 

9. Ținută pentru o cină romantică: o rochie albă lungă, pantofi stiletto și o blană voluminoasă.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează un cuplu frumos. Vedeta radiază de fericire alături de Alex Rodriguez, care este cu 5 ani mai tânăr decât ea.

 

10. Rochia neobișnuită semnată de Stephane Rolland și centura, îi subliniază perfect silueta.

Când vine vorba de eleganță, Jennifer Lopez adoptă un stil impecabil pe măsura personalității sale puternice.