Stilul urban pentru femeile de 40-50-60 de ani. 12 ținute spectaculoase!

Stilul urban a fost creat pentru femeile active, care nu vor să renunțe la confort chiar și atunci când trebuie să adopte ținute clasice.

De aceea, aceste femei aleg cele mai confortabile și stilate ținute. Stilul urban reprezintă combinația între feminitate și oraș, între gingășie și duritatea străzilor. Femeile după 40 de ani pot să creeze ținute interesante pentru orice ocazie.

Stilul clasic combină liniile stricte ale străzii, tonurile monocrome, calde. Cu toate acestea, culoarea neagră, care este specifică mai mult stilului clasic, nu se regăsește în stilul urban. Nuanțele întunecate sunt reprezentate de albastru și gri închis. Stilul casual a adus în stilul urban confort și accente atrăgătoare.

Stiliștii recomandă alegerea unor piese vestimentare simple precum sacouri, jachete, cămăși, tricouri, fuste și rochii care conferă eleganță.

Dacă nu știți ce piese vestimentare să alegeți pentru garderoba dvs pentru a adopta stilul urban, dați preferință celor mai simple articole vestimentare.

Stilul urban pentru femeile de 40 de ani

Dacă aveți 40 de ani, înseamnă că stilul urban este ceea de ce aveți nevoie. Nu uitați că accesoriile strălucitoare scot în evidență orice ținută. Ele subliniază eleganța outfit-ului ales și vă întineresc.

De exemplu, puteți purta o bluză în nuanță de coral, un sacou clasic și o pereche de blugi skinny. Sau puteți opta să purtați o cămașă în nuanțe deschise și pantaloni clasici sau pantofi cu toc mic.

1.

2.

3.

4.

Stilul urban pentru femeile de 50 de ani

Stiliștii recomandă femeilor trecute de 50 de ani să nu renunțe la detaliile colorate, în caz contrar, ținuta va fi ștearsă și banală. Printurile luminoase, accesoriile în nuanțe deschise vă vor întineri cu cel puțin 10 ani. Renunțați la pantofii negri, sunt plictisitori și vă îmbătrânesc. Optați pentru pantofi în nuanțe de burgundy, albastru, gri.

5.

6.

7.

8.

Stilul urban pentru femeile de 60 de ani

Adesea, la această vârstă, femeile își neglijează aspectul fizic și aleg ținute șterse. Aceasta este o mare greșeală, pentru că, la această vârstă, trebuie să vă reîmprospătați garderoba. Alegeți culorile pastel, verde mentă, bej, roz pal, albastru. Sunteți la vârsta când puteți să optați pentru ținute într-o singură nuanță, cu condiția că alegeți culoarea care vă avantajează. Asigurați-vă că achiziționați rochii de lungime corectă, preferabil până la genunchi. Combinați-le cu pardesiuri și sacouri. Optați pentru accesorii minimaliste.

8.

Frumusețea nu are vârstă. Fiți mereu frumoase și elegante!