Stilul spaniol la cei 50 de ani: 5 idei superbe!

Moda la vârsta de 50+ de fapt presupune un șir larg de idei chic a unor ținute speciale, pe care chiar și fetele tinere nu le vor trece cu privirea. Vârsta nu este o piedică în dorința de a arăta luxos, de a te îmbrăca frumos și de a-i uimi pe cei din jur. O femeie adevărată până la vârsta cea mai înaintată nu se va lipsi de atenție și se va răsfăța cu un lucru nou.

Desigur, la cei 25 de ani este mai ușor de creat o imagine frumoasă. Dar și la cei 50 de ani nu merită să vă disperați – există multe modalități de a cuceri lumea cu aspectul dvs elegant. Principalul lucru este să alegeți lucrurile potrivite și să le combinați competent.

Vă vom spune despre câteva secrete ale imaginii elegante și la modă, perfecte pentru vârsta de 50+:

1. Culoare și imprimare

Nu renunțați la printuri și desene doar pentru că le considerați un atribut al tinereții. Principalul lucru este de a crea ansambluri cu o imagine potrivită, astfel încât nuanța acesteia să coincidă cu alte piese vestimentare.

2. Culori pastelate

Aceasta este alegerea corectă! Pastelul este revigorant, vă permite să arătați mai tânără, mai interesant. Pentru imaginea de zi cu zi alegeți nuanțe fine de gri, maro sau bej. La o serbare puteți alege ținute în nuanțe de albastru deschis, piersic, trandafir prăfuit.

3. Contrastul

Efectul opus funcționează perfect în crearea compoziției originale. Combinați culorile deschise cu cele întunecate, calde și reci. De exemplu, culorile întunecate apropiate de față vă vor face mai în vârstă, iar dacă veți combina partea de sus în nuanțe deschise cu cele întunecate mai jos de linia pieptului, veți arăta și mai slabă. Poziționați corect accentele de culoare.

4. Jocul cu texturile

Țesătura texturată este uneori capabilă să creeze un adevărat miracol. Arata grozav pe doamnele mature hainele din catifea, piele și blană. O haină de blană ecologică sau o mantie de piele vă va reda un aspect modern și de șic.

5. Volumul

Alegeți corect hainele, astfel încât acestea să sublinieze demnitatea și să ascundă imperfecțiunile. Stilul oversize se va descurca foarte bine cu nevoia de a vă ascunde micile secrete.

Să nu vă fie rușine de vârsta dvs! Acum nu ar trebui să vă pese de opinia altor oameni. Îmbrăcați-vă interesant, frumos și la modă. Fiți uimitoare – pentru dvs însuși!