Stilul scandalos al lui Brigitte Macron s-a schimbat dincolo de recunoaștere!

Vă invităm să descoperiți greșelile inacceptabile și schimbările cardinale în stilul vestimentației ai celei mai discutate doamne – prima doamnă a Franței. După victoria tânărului soț Emmanuel Macron la alegerile pentru șefia Franței, Brigitte este întotdeauna în topul celor mai discutate persoane din lume.

Dezbaterea pasională despre diferența de vârstă dintre soți a fost înlocuită cu discuții despre aspectul primei doamne. La început, s-a discutat generos despre posibila ei procedură estetică facială, apoi au trecut la slăbiciunea excesivă și au început să vorbească despre o presupusă patologie a zveltei Brigitte.

Stilul primei doamne a Franței este un subiect de discuție extrem de popular. Unii îi numesc ținutele scandaloase și inacceptabile, sfidătoare și vulgare. Alții o văd pe Macron ca pe o femeie care a ”nimicit” tabuul rochiilor mini după 50 de ani și încalcă cu curaj codul vestimentar oficial internațional.

Este dificil să vă imaginați articole vestimentare cu fermoare contrastante și rochii ultra-scurte chiar și la un profesor de franceză. Dar ce să mai zicem dacă e soția președintelui?

Se pare că nimeni na a mai făcut atâtea greșeli stilistice vreodată – jacheta scurtă cu linia umărului mare accentuează și mai mult silueta cu umerii largi a lui Brigitte, iar coafura scurtează vizual gâtul. Demonstrând ”cele mai frumoase picioare ale Franței” cu blugi înguști, prima doamnă a încercat să compenseze alegerea nereușită a jachetei.

Mâinile dezgolite și tocurile înalte – înainte de Macron, nici o primă doamnă a Franței nu a îndrăznit să comită astfel de încălcări ale regulilor. Chiar și rebela recunoscută, prințesa Diana, nu ar fi putut să o depășească pe Brigitte Macron.

Alegerea necompetentă a ținutei doamnei Macron se remarcă mai ales în comparație cu Melania Trump, ce era îmbrăcată impecabil.

Repetăm ​​imaginea Melaniei Trump:

Cel puțin așa a fost până în 2019, la sfârșitul căruia lumea a văzut-o pe Brigitte Macron într-o lumină complet diferită.

Stiliștii au reușit să o convingă pe soția președintelui francez să facă niște schimbări, să renunțe la paltoanele scurte cu buzunare contrastante și să opteze pentru modelele clasice.

Repetăm ​​imaginea:

Macron, cu regret, dar a renunțat la jachete scurte cu mâneci scurte, iar blugii roși au fost înlocuiți cu pantaloni eleganți.

Rochiile ei au devenit mai lungi, iar decorul de pe ele este corespunzător.

Din 2019, Brigitte alege nuanțe nobile.

Preferă stilurile clare și laconice.

Alege articole vestimentare care i se potrivesc perfect.

Piesele vestimentare au devenit corespunzătoare vârstei și statutului ei.

Oricum, Brigitte Macron păstrează detaliile care denotă caracterul stilului său personal. De exemplu, pantalonii cu fermoar decorativ în partea de jos.

Ce credeți despre stilul doamnei Brigitte Macron? Este acceptabil pentru statutul ei? Așteptăm comentariile cu drag.