Stilul nu are vârstă! Ultimele tendințe în lumea modei “în etate”

Tendința “etății elegante” își continuă expansiunea vestimentară. Brandurile celebre invită tot mai des la evenimentele lor modele în vârstă, frumoase și stilate, pline de experiență de viață. Chiar dacă nu mai aveți silueta de odinioară, asta nu înseamnă că trebuie să procurați haine “băbești”. Un rafinament și un stil propriu îl poate avea și o femei trecută de 50!

Nu e de mirare că astăzi vestimentația pentru femeile trecute de jubileu are parte de cea mai mare atenție. Astăzi vom vorbi despre ultimele tendințe în lumea modei “în etate”.

Elegantă, stilată, discretă

Pe acești “3 piloni” se sprijină moda femeilor trecute de 50. În ce privește gama de culori preferabile sunt nuanțele clasice de bază: alb, gri, ciocolată, negru. Nuanțele deschise mereu subliniază elegant frumusețea naturală a femeii, iar hainele clasice scot în evidență simțul gustului și al stilului.

1.

2.

3.

4.

Alegând rochii și fuste, rețineți că cele mei potrivite pentru frumoasele trecute de jubileu sunt modelele “husă” și “creion”. Astfel de haine, executate în croială dreaptă, se va așeza perfect pe corpul dvs., important este să alegeți modelul și mărimea potrivită.

5.

6.

7.

8.

Pantalonii clasici sunt o altă piesă vestimentară de neînlocuit pentru crearea unui stil impecabil al unei doamne în vârstă. Pantalonii clasici se combină foarte reușit cu bluzele monotone de culori pastelate, cu o cămașă clasică albă sau cu topuri gingașe din mătase. În privința culorilor iarăși cea mai reușită alegere ar fi nuanțele clasice: negru, gri, albastru închis, alb sau bej deschis.

9.

10.

11.

12.

În general alegând îmbrăcămintea, o femeie trecută de 50 de ani trebuie să pună mereu accent pe modelele clasice, iar nu pe tendințele actuale ale modei, care de multe ori depășesc limitele admisibile la această vârstă. Gecile și paltoanele de culori deschise vor fi o alegere perfectă, care s-ar potrivi absolut oricărei femei.

13.

14.

15.

16.

Dar există și doamne mai îndrăznețe, care nu evită experimentele cu propriul stil, chiar dacă au trecut demult de acea vârstă emblematică. Și chiar dacă astfel de femei uneori arată peste măsură de extravagant, trebuie să recunoaștem că unele dintre ele chiar arată foarte bine.

17.

18.

19.

20.

Să începem, deci, acest joc captivant al femeii noi, care zâmbește, se simte bine și radiază eleganță și frumusețe în ciuda faptului că are peste 50 de ani!