Stilul ladylike pentru doamnele de 40 de ani: 15 ținute elegante

Acest stil a apărut prin anii ’40, iar inventatorul acestuia poate fi considerat pe bună dreptate designerul Christian Dior, care a introdus stilul new-look care pune accent pe feminitatea și eleganța siluetei feminine.

Să vedem împreună care sunt piesele vestimentare recomandate doamnelor care au depășit vârsta de de 40 de ani.

Acest stil este versatil și se potrivește tuturor.

1.

2.

Hainele sunt deosebit de sofisticate, elegante și minimaliste: lipsesc culorile neon, pietre, cristale și alte decoruri. Stofele sunt de înaltă calitate, iar principalele piese ale acestui stil sunt fustele și rochiile. Va trebui să uitați de blugi și de pantaloni.

Rochia este protagonista acestui stil, fiind indispensabilă pentru crearea unui look rafinat și elegant. Doamnele vor prefera această opțiune deoarece poate fi purtată oricând. Lungimea perfectă este cea midi.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Dacă doriți să creați ținute cu o fuste, ar trebui să acordați atenție bluzelor și cămășilor elegante, cu mânecile nu prea lungi. Dar vă recomandăm să nu alegeți bluze cu decolteu profund și detalii provocatoare.

9.

10.

11.

Alegeți pantofii cu tocuri sau sandalele cu toc mai jos pentru un look feminin.

12.

În ceea ce privește paleta de culori, vă sfătuim să renunțați la nuanțele aprinse, optați, mai bine, pentru culorile pastelate.

13.

14.

15.

Accesoriile elegante vă vor completa perfect ținuta: pot fi mănuși elegante, pălării sau poșete cu un cadru rigid.

Nu uitați să vă păstrați feminitatea, punându-vă în evidență trăsăturile, indiferent de vârstă. Optați pentru simplitate, iar hainele alese perfect și atitudinea Dumneavoastră vor stârni, cu siguranță, admirația celor din jur!

Ce părere aveți despre acest stil vestimentar? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!