Stilul Italiei însorite – 11 ținute elegante și feminine, pentru orice ocazie!

Femeile italiene sunt cunoscute în întreaga lume, datorită unui stil unic și rafinat. Stilul italian se caracterizează prin feminitate, confort și eleganță. Prin urmare, stilul italian este foarte popular, datorită faptului că liniile elegante și elementele originale disting acest stil de toate celelalte. De a arăta atât de elegant și frumos, ca și doamnele italiene, nu este complicat, doar este important să învățați unele reguli de bază.

1. Rochii și fuste 

În acest sezon este foarte populară lungimea medie. Alegeți o fustă sau rochie de un model creion sau cloș. Principalul lucru – lungimea corectă. Fustele dantelate încă sunt relevante, care se potrivesc perfect atât pentru ținuta de zi cu zi, cât și pentru cea de seară. Singurul lucru care contrazice canoanelor modei italiene este o fustă tutu (tulle).

1.1

1.2  

2. Pantaloni 

Pantalonii în acest sezon sunt extrem de populari, pe fundalul cărora blugii clasici cedează pozițiile de lider. Sunt populari pantalonii de model drept, mai înguști și cei cloș, care au revenit în modă. Orice lungime este permisă. Lucrul important este ca pantalonii să se așeze perfect pe silueta dvs. Dacă doriți să impresionați toată lumea prin stilul dvs italian, alegeți o salopetă de model liber. Acesta este hitul sezonului, pentru anul 2019.

2.1 

2.2 

3. Blugi 

În ciuda popularității pantalonilor clasici, blugii rămân la fel de solicitați. Vă puteți imagina o italiană fără blugi? Blugii reprezintă un articol vestimentar confortabil, potrivit pentru diverse ocazii. Dar, este important să-i alegeți corect, pentru tipul dvs de siluetă. Pentru a vă asemăna cu o italiană, încercați diverse game de culori. Ele preferă blugii de culoare albă, gri, albastru deschis sau negru.

3.1. 

4. Topuri și jachete 

Să alegeți o ținută în stil italian, însemnă că țesătura trebuie să fie dantelată, tricot sau cașmir. Vor fi perfecte: puloverele tricotate subțiri, topurile, bluzele și cămășile. În orice caz, partea de sus a ținutei trebuie să fie cât mai modestă – fără un decolteu adânc sau un decor exagerat. Dacă vi se pare că o astfel de haină este plictisitoare, atunci alegeți un trenci, sacou sau o jachetă.

4.1 

4.2 

4.3 

4.4 

5. Îmbrăcămintea exterioară  

Preferința de bază sunt articolele clasice – paltoane, trenci, palton cu blană, geacă de blană. Este populară lungimea medie,deoarece modelele alungite sau scurte nu sunt atât de versatile. Renunțați la confortabilul oversize – pentru doamnele italiene acest stil nu este binevenit. Pe post de lider este gama pastelată de culori, iar accentul e pe talie.

5.1 

6. Pantofi 

Fără pantofi nu veți putea completa ținuta. Pariați pe confort și materiale naturale. Italiencele adoră balerinele. De ce să nu încercați să le includeți în imaginea dvs modernă? Mai ales că balerinele sunt perfecte în orice ansamblu, atât pentru o întâlnire de afaceri, cât și pentru cea romantică.

6.1 

Să creați o ținută în stil italian este destul de simplu – este foarte confortabilă și este ușor de adaptat, în funcție de individualitatea fiecărui femei în parte.