Stilul italian: feminitate în fiecare detaliu! 

Italia a fost recunoscută de mult ca fiind centrul modei mondiale. Toate doamnele se uită modelele din Italia, deoarece acestea și-au dezvoltat propriul stil unic și atractiv. Garderoba în stil italian presupune haine atractive, confortabile și elegante. Desigur, principala trăsătură caracteristică a stilului este feminitatea, deoarece fiecare detaliu subliniază frumos silueta feminină.

Caracteristicile stilului italian 

1.

Stilul italian nu poate fi rezumat într-un singur cuvânt. Hainele sunt destul de diferite și se caracterizează prin decor, culoare, laconism, alăturat de minimalism și culori strălucitoare. Stilul italian este ușor de distins de alte tendințe ale modei, deoarece hainele au întotdeauna țesătură de cea mai înaltă calitate, croială impecabilă și arată elegant.

2.

Femeile italienele sunt doamne foarte feminine și respectabile, care preferă siluete clare și grafice. Acest lucru le permite să arate punctele forte și să ascundă punctele slabe ale siluetei.

3.

În ciuda modelelor destul de seducătoare și uneori prea saturate, pretenția este străină acestui stil. Nu există detalii strălucitoare în stilul italian, nici prea multe volane și falduri nu sunt – persistă minimalismul. Acest stil vestimentar este cel mai potrivit pentru femeile peste 40 de ani.

Paleta de culori caracteristică stilului italian   

4.

Nuanțele prea strălucitoare și pestrițe nu sunt incluse în acest stil. Mai mult, culorile saturate lipsesc chiar în accesorii, pantofi și bijuterii. Esența principală a stilului este simplitatea, care este accentuată de rafinamentul detaliilor. Datorită acestei combinații, fiecare doamnă arată deosebit de feminin.

5.

Culorile tradiționale reprezintă o opțiune de câștig pentru crearea stilului italian. Alb, negru, bej – cel mai adesea este prezent în haine. Contrastul alb-negru este, de asemenea, foarte relevant. Culoarea roșie este una dintre nuanțele stilului italian. Dar nu e pretențioasă, ci e o nuanță elegantă, în lucrurile rafinate.

6. 

Puteți găsi în stilul italian și o varietate de imprimeuri. Practic este ceva dungat sau în carouri, precum și elemente geometrice. Este important doar să respectați regula principală – în imagine ar trebui să existe un singur detaliu cu print.

7.

Stilul italian, în ciuda opiniei majorității, este foarte ușor de asamblat. Trebuie să alegeți țesături de calitate, croială perfectă și nuanță discretă. De asemenea, trebuie să completați imaginea cu accesorii elegante. Dacă totul este făcut corect, atunci puteți sublinia frumusețea și rafinamentul dvs.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!