Stilul feminității, al grației și al libertății: fustele palazzo pentru orice ocazie

Fusta palazzo în realitate numai seamănă a fustă. Acest model original de fustă-pantaloni a apărut în anii  ’40 ai secolului trecut. De atunci fusta-pantaloni palazzo a devenit standardul feminității, al grației și al libertății. Starurile cinematografiei mondiale: Greta Garbo, Marlene Dietrich și Katharine Hepburn au fost primele care au încercat stilul avangardist palazzo și au primit admirația generală a femeilor care urmăresc tendințele modei.

Pantalonii „Palazzo” sunt largi, frumoși și  cu detalii elegante. Acest model de fustă-pantalonii este ca un Phoenix, au fost uitați și apoi au renăscut. În 2018 sunt din nou în tendințe, în versiunea lor clasică și cu multe variații. De obicei sunt largi pe picior, au talie înaltă și sunt evazați în partea de jos.  Pantalonii palazzo sunt chic, oferă libertate de mișcare și sunt potriviți pentru toate ocaziile. În 2018 fustele-pantaloni palazzo constau din mai multe elemente, deoarece anul acesta sunt la modă hainele formate din mai multe straturi.

Alegeți modelul care vi se potrivește cel mai bine și veți arăta perfect și deveni irezistibile!

1. 

Fusta palazzo din mătase sau din alt tip de stofă, formată din mai multe straturi, se potrivește pentru orice tip de siluetă. Volanele îi oferă subtilitate și un farmec deosebit.

2. 

3. 

Fusta-pantaloni va oferi feminitate imaginii Dumneavoastră și, în același timp, vă va ajuta să camuflați unele mici imperfecțiuni ale siluetei. 

4.

Fusta palazzo arata extraordinar cu pantofi pe tocuri, cu platforme sau cu adidași. Pornind din talie, o îngustează vizual talia și alungește picioarele.

5. 

6. 

Tipare de croitorie

7. 

8.

9. 

Tiparul unei fuste, formate din mai multe straturi, pe care o puteți uni la pantaloni

10.

11. 

Stilul boho

12.

13.

Fusta de șifon pentru yoga. Se combină perfect cu pantalonii strâmți.

15.

Rochii care se potrivesc perfect stilului palazzo

16.

17.

Timbru poștal care reprezintă modele care poartă fusta-pantaloni Palazzo.

18.