Stilul clasic este nemuritor! Aflați ce pantofi sunt astăzi la modă

Câteva sezoane la rând au fost la modă niște pantofi destul de ciudați și neobișnuiți, însă stilul clasic a revenit în forță. În top se află forma clasică care subliniază frumusețea oricărui picior și împodobește orice ținută.

Pantofii stiletto sunt în top

Majoritatea caselor de modă renumite au încetat să experimenteze și au încălțat modelele la prezentările de modă anume cu acest model. Ei l-au folosit pentru a crea stilul casual. În acest sezon a intrat în tendințe decuparea joasă, tocul înalt și vârful îngustat. Pantofii pot fi din piele lăcuită sau mată. Culori moderne: negru, alb și roșu.

Materialelor clasice li se alătură și cele mai puțin obișnuite: pielea întoarsă sau cea de reptile. Efectul este uimitor.

Nici casa de modă Chanel nu își schimbă obiceiurile. Ea este un etalon de încălcare a tuturor standardelor. În colecțiile acestui sezon sunt modelele clasice de culoare alb-negru, de parcă vârful ar fi tăiat.

Nici alte branduri nu au rămas în urmă

Multe branduri renumite încearcă să ocupe un loc de frunte în lumea modei și o fac cu mare succes. Designerii brandului Bottega Veneta au prezentat în noile colecții niște modele reușite care sunt simple, confortabile și originale. Ele permit să transforme o ținută obișnuită în una mult mai expresivă și stilată.

Nu a rămas într-o parte nici Christian Loubouutin , care a spus un Nu categoric platformei închise și a preferat pantofii clasici cu talpă roșie și toc cui.

Garderoba unei fashioniste nu va fi completă fără o pereche de pantofi clasici de culoare nud. Aceștia au proprietatea de a face orice ținută cu culori dificile să pară foarte armonioasă. Trebuie să menționăm că anume acest model trebuie să-i mulțumească revenirii pielii lăcuite.

Clasicul rămâne întotdeauna nemuritor. Este un simbol al eleganței și feminității, care poate să vă fie de ajutor în multe situații. Tocul cui nu este obligatoriu, casele de modă au readus în modă pantofii în stilul anilor 50, cu toc mediu de 5-7 cm.