Stilul casual: 10 ținute stilate, pentru doamnele în etate.

Ținuta casual este termenul folosit în limba română pentru a descrie acel stil vestimentar compus din articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii (bijuterii, etc.) utilizate în viața de zi cu zi.

Acest stil minunat devine din ce în ce mai popular în ultimii ani, deoarece combină perfect frumusețea și comoditatea. O ținută casual înseamnă, în principiu, o ținută lejeră, haine care pot fi purtate oricând și oriunde. Dress code-ul casual subliniază confortul și stilul personal, spre deosebire de ținutele formale sau informale, care presupun un fel de uniformă și rigori de lungime, culoare, croială.

Acest stil stradal care a intrat, în ultima vreme, destul de ferm în viața noastră le permite domnișoarelor și doamnelor să-și creeze niște ținute minunate, expresive și interesante.

Este preferat nu doar de domnișoare, dar și de multe doamne care și-au dat seama cât de important este să poarte haine comode și de calitate. În afară de aceasta casual ne va întineri considerabil. Nu toate doamnele preferă ținutele formale, există femei care doresc să se simtă comod și să arate bine în același timp. Stilul casual vă va permite să combinați aceste două lucruri.

Ținutele casual sunt caracterizate de personalizarea stilului, cu accente de culoare sau materiale comode, nepretențioase, cum ar fi bumbacul și de încălțăminte comodă, fără rigiditate și materiale elegante.

Dacă sunteți în căutarea stilului Dumneavoastră, vă doriți o schimbare sau pur și simplu să vă înnoiți garderoba, acordați atenție selecției noastre care vă prezintă mai multe ținute casual la modă pe care le puteți lua ca bază pentru a vă crea propriile ținute.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.