Stilul Boho și Casual: ținute frumoase și elegante pentru femeile cu gust!

Drag cititor, articolul de astăzi vrem să-l începem cu cuvintele lui Giorgio Armani: ”A fi elegantă nu înseamnă a te arunca în ochi, ci să rămâi în memorie.” Am fost inspirați de ținutele frumoase în stilul Boho și Casual, care ne-au picat cu tronc în memorie când am văzut fotografiile acestor femei frumoase. Pe cine poate lăsa indiferent ținuta elegantă în stilul Casual inteligent? Credem că sunt perfecte pentru o femeie adultă.

1.

Smart Casual – acesta este un stil liber, fără prea multă evidențiere, dar în același timp frumos și confortabil. Acest stil este convenabil prin faptul că vă permite să mixați toate lucrurile în textură, stil și preț. De exemplu, puteți purta: blugi și o bluză de șifon, o fustă simplă și un jumper scump sau invers.

2.

Principiul de bază al stilului Casual este confortul și comoditatea, atât în purtare, cât și în completarea unei ținute. Pe aceeași rochie puteți îmbrăca diferite pulovere și aspectul va fi complet diferit. Cardigan luminos cu gât-V, plus bijuterii, fac imaginea mai elegantă.

3.

Am schimbat jumperul cu o tunică de culoare galbenă și în fața noastră o nouă imagine – o doamnă elegantă.

4.

Următoarea imagine este în schema de culori gri – un lucru ce ne-a surprins. Ne-am imaginat că în astfel de haine la locul de muncă va fi cald, confortabil și în același timp, spectaculos.

5.

Îmbrăcămintea cu elemente de stil Boho, de asemenea, nu ne-a lăsat indiferenți. Rochie, seturi cu o fusta sau pantaloni harem – ne-ar plăcea să le încercăm neapărat. Se pare că e cu îndrăzneală pentru o femeie adultă acest stil, dar ce e de făcut – toți dorim să fim frumoși și tineri.

6.

7.

Ne place stilul Boho pentru hainele largi și comode, pentru țesăturile naturale și accesoriile luminoase.

8.

9.

Ce atitudine aveți față de stilul Casual și Boho? Așteptăm cu drag comentariile dvs.