Stilul Boho pentru primăvara 2020: 30 de ținute frumoase, pentru doamnele mature.

Boho este prescurtarea de la englezescul bohemian, boem în română. I se mai spune şi boho-chic, boem, hippie sau chiar retro datorită influențelor anilor ’60-’70. Dar trebuie să știți că acesta nu reprezintă doar un stil vestimentar, ci și o atitudine și un stil de viață.

Stilul boho este foarte interesant și devine din ce în ce mai popular, aflându-se deja de mai mulți ani în topul preferințelor la nivel global.

Piesele vestimentare specifice stilului boho sunt pantalonii evazați, fustele și rochiile maxi, bluzele de tip ie şi rochiile croșetate. Imprimeurile sunt şi ele un must have pentru o ținută boho veritabilă: de la imprimeurile florale, la cele etnice. În afară de aceasta puteți opta pentru franjuri sau volane care vă vor scoate din monotonie!

Doamnele care optează pentru acest stil original preferă stofele de culori țipătoare și vor alege exclusiv materialele naturale. În garderoba lor pot fi găsite multe fuste, rochii și pantaloni largi și comozi.

Din bijuteriile și accesoriile preferate fac parte cercei, brățări și lavaliere de dimensiuni impresionante. Vor opta pentru poșete cu franjuri și cu multe buzunare.

Dacă vă este aproape de suflet acest stil, vă invităm să urmăriți o selecție de ținute elegante în stil boho recomandată pentru doamnele mature.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Să știți că stilul boho se potrivește tuturor femeilor, indiferent de constituție. Dacă aveți unele cunoștințe de croitorie, vă va fi foarte ușor să vă creați propriile capodopere vestimentare în care vă veți simți extraordinar!

Care din aceste ținute v-a impresionat? Așteptăm cu nerăbdare impresiile Dumneavoastră!