Stilul Boho pentru doamnele mature!

Stilul Boho a devenit, în ultimii ani, incredibil de popular, intrând ferm în viața noastră. Acesta îmbină două lucruri: calitatea și comoditatea. Boho le permite femeilor să creeze niște ținute expresive și interesante.

Boho este preferatul doamnelor mai mature care au înțeles deja cât este de important să poarte haine comode și de înaltă calitate. În plus boho ne face să părem mai tinere și mai relaxate.

Dacă sunteți în căutarea unui stil care să vi se potrivească și doriți să vă schimbați ori doar să vă reîmprospătați garderoba, vă propunem următoarea selecție care, sperăm, vă va fi de ajutor!

1. Cămașa albă este o piesă de bază excelentă pe care o puteți asorta cu o pereche de blugi.

2. O ținută formată din pantaloni albi combinați cu o bluză neagră va trebui neapărat să fie completată cu niște accesorii expresive: o eșarfă, un pandantiv, niște brățări… Alegeți o pereche de încălțăminte comodă și de o culoare calmă.

3. Blugi, pulover și cardigan: un trio grozav care formează o ținută interesantă și elegantă. Încălțămintea laconică și niște accesorii frumoase vă vor completa look-ul.

4. O pereche de pantaloni albi și un pulover vor arăta minunat, dacă veți purta un fular tubular, o geantă și o pereche de încălțăminte de aceeași culoare.

5. O tunică de culoare roz-pudrat va arăta minunat, dacă veți alege accesoriile potrivite.

6. O pereche de bocanci negri, niște blugi întunecați la culoare, o bluză albă liberă și un cardigan vor forma împreună o ținută minunată.

Vă propunem, în continuare, câteva ținute pentru a vă putea inspira:

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Vă place stilul Boho?