Stilul boho pentru doamnele trecute de 40! Noi am selectat pentru dvs. ținutele cele mai romantice, elegante și pline de feminitate.

În occident stilul boho deja de multă vreme este printre favoriții designerilor și a doamnelor preocupate de modă. Și la noi în țară acest curent capătă o putere tot mai mare pe an ce trece. Așadar cine este misterioasa lady-boho? Și în ce fel expresivitatea sa depinde de vestimentație? Vom vorbi despre asta în articolul nostru de azi.

Înainte de toate lady-boho este o femeie cu un bogat spirit creativ, căci ea reușește să combine armonios lucruri care altfel ar părea incompatibile. Această doamnă preferă stofele de culori țipătoare și alege exclusiv materiale naturale. În garderoba sa pot fi găsite multe fuste, rochii și pantaloni pentru forme voluptoase.

Lady-boho își alege foarte minuțios bijuteriile și accesoriile, preferând cercei, brățări și lavaliere de dimensiuni impresionante. Pe umărul ei poți vedea o poșetă cu franjuri și cu multe buzunare. Această doamnă încearcă să asorteze în aceeași ținută mai multe stofe de texturi diferite.

Dacă vă este aproape de suflet această abordare, vă invităm să urmăriți o selecție de ținute elegante în stil boho pentru femei plinuțe.

Stilul boho pentru doamne cu forme voluptoase

1. Rochiile făcute în acest stil au mai multe trăsături distinctive, cum ar fi croiala liberă și mânecile cloșate. Mulți designeri preferă să scoată în evidență talia cu ajutorul unei centuri elegante.

Rochiile în stil boho emană o frumusețe extraordinar de simplă și fină.

2. Combinația dintre jambiere și o tunică sau bluză liberă creează o ținută deosebită de confortabilă.

3. O fustă festivă cu jabou va completa ținuta unei femei stilate, la care se pot adăuga tunici și bluze elegante, mai ales dacă acestea au imprimeu în carouri și nuanțe ce vă scot în evidență.

4. Pantalonii în stil boho sunt o soluție foarte populară în ultimul timp. Această piesă vestimentară asigură o deplină libertate de mișcare și un puternic sentiment de grație.

De fapt stilul boho li se potrivește tuturor femeilor, indiferent de constituție. Dacă aveți cunoștințe minime de croitorie, vă va fi foarte ușor să creați propriile capodopere vestimentare.

Care din aceste ținute v-au impresionat cel mai mult? Împărtășiți-ne impresiile dvs. în comentarii!