Stilul Boho, în dantelă – idei grozave pentru sezonul cald!

Eşti o persoană creativă, romantică și îți place libertatea? Cel mai probabil ai adoptat deja stilul boho în vestimentație. La fel, poate și în stilul de viață. Stilul Boho este foarte divers și include multe tendințe și direcții, ceea ce este foarte dificil de descoperit într-un timp record. Este un stil ce necesită a fi studiat. Dorim să subliniem faptul că una dintre cele mai avantajoase opțiuni pentru stilul Boho în sezonul cald este să folosiți articole de culoare albă sau culori din nuanțe creme-bej. Vă prezentăm o selecție de ținute proaspete și confortabile, care vă vor cuceri prin frumusețea sa. Vă invităm să le admirăm împreună:

1. 

2. 

Aceste culori sunt cele mai potrivite și frumoase, pentru corpul bronzat al unei doamne. Țesăturile naturale de culori deschise sunt foarte confortabile pentru o vară călduroasă. Vă vor salva de la soare pe plajă și în același timp, nu vă veți simți sufocată în ele.

3. 

Multe elemente din stilul romantic (imprimeuri florale, dantelă și altele) se regăsesc și în stilul Boho. Doar că atmosfera și atitudinea este deja diferită. Dacă stilul romantic pune accent pe ținute foarte bine aranjate, stilul Boho pune accent pe lejeritate și nepăsare. Dorim să vă demonstrăm că acest stil poate fi frumos și elegant, plin de feminitate.

4. 

Hainele Boho se pot încadra cu ușurință în garderoba dvs cotidiană. Cine își dorește să aibă în garderoba sa haine care pot fi purtate la serviciu, la o plimbare sau chiar și la un eveniment festiv? Stilul Boho vă poate acoperi toate aceste necesități. Acest stil nu este prea încărcat, ca să arate ridicol, are un design fin și gingaș. Articolele vestimentare sunt extrem de comode, fiind confecționate din stofe naturale.

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

Veți încerca și dvs să preluați pentru sine acest stil vestimentar? Așteptăm comentariile.