Stilistul Evgheni Zhuk, a demonstrat că machiajul și coafura pot schimba radical imaginea!

Este o diferență foarte mare, ca între cer și pământ!

Puterea machiajului și a coafurii nu poate fi contestată, acestea fiind în stare să transforme pe oricine într-o adevărată vedetă de la Hollywood. Unele persoane sunt de nerecunoscut după ce li s-a aplicat make-up! Veți fi uimite să descoperiți cum aceste femei s-au schimbat radical. Sunt de nerecunoscut! Dacă nu ar fi alături fotografiile de până la machiaj, am putea crede că sunt două persoane diferite.

Ce-i drept pentru a arată minunat este neapărat nevoie de un profesionist, care să știe cum să ne pună în valoarea atuurile și care să ne facă să arătăm extraordinar și să ne simțim minunat, chiar dacă în viața de zi cu zi nu ieșim prea mult în evidență.

Frizerul Evghenii Juc este un stilist din Rusia care a ajuns cunoscut prin lucrările sale deosebite, reușind să materializeze visul multor femei.

Modelele care acceptă provocarea unei schimbări ajung să arate chiar și cu 10 ani mai tinere. În cazul tinerelor, acestea își schimbă complet modul în care arată deoarece sunt evidențiate atuurile lor.

Evghenii Juc ne-a demonstrat, că machiajul și coafura au o putere nemaipomenită, acestea chiar ne pot schimba radical! Acest stilist este atât de talentat în munca pe care o face, încât clientele sale devin de nerecunoscut!

Iată fotografiile care ne dovedesc încă o dată: stilistul și echipa lui fac minuni, transformând femeile care pășesc pragul salonului în niște doamne mai frumoase și mai fericite!

1.

 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

V-a plăcut cum arată aceste doamne? Scrieți-ne în comentarii!