Stiliștii recomandă femeilor trecute de 50 de ani să poarte părul scurt!

Vârsta nu trebuie să vă împiedice să aveți grijă de dvs, și să vă alegeți coafura sau machiajul care vă fac să vă simțiți bine în pielea dvs. Femeile doresc să fie frumoase și atrăgătoare la orice vârstă!

Coafura pe care o alegeți vă poate schimba aspectul și vă poate întineri cu câțiva ani.

Stiliștii recomandă femeilor să poarte părul scurt.

Această tunsoare este mereu la modă și veți păstra mereu un look fresh şi modern!

Foarte multe femei trecute de prima tinerețe aleg să poarte tunsori scurte nu doar pentru ușurința cu care-l pot îngriji, ci și pentru multitudinea de coafuri disponibile. Țineți cont că tunsoarea aleasă corect vă garantează o imagine impecabilă.

Vă prezentăm câteva tunsori și coafuri pe care le recomandă stiliștii tuturor femeilor trecute de 50 de ani! Sunt foarte populare coafurile pe păr mediu și scurt.

1.

2.

3. Pixie este o tunsoare potrivită oricărei vârste, iar la 50 de ani vă conferă un look tineresc.

4. Tunsorile bob sunt perfecte pentru femeile cu părul mediu. Acestea sunt cel mai des întâlnite, dar și cele mai stilate. Acestea pot fi coafate extrem de ușor și arată foarte bine pe orice formă a feței.

5.

6.

7.

8. Dacă nu sunteți gata să renunțați la lungimea părului și să experimentați optând pentru o tunsoare scurtă, nu vă faceți griji. Stiliștii oferă câteva opțiuni de coafuri și tunsori care vor da un aer tineresc și chiar vă vor întineri cu câțiva ani.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Femeile trecute de vârsta de 50 de ani trebuie să fie mereu deosebit de elegante și să aibă grijă de aspectul lor fizic fiind la curent cu toate noutățile în materie de coafuri și tunsori!