Stiliștii ne vorbesc despre cele 7 tendințe moderne în arta frumuseței, pentru anul 2020!

Moda se schimbă atât de repede, încât aflăm despre unele tendințe când deja sunt trecute în lista celor demodate. Nu e nimic surprinzător în faptul că dorim să arătăm cool și modern chiar acum. De aceea, drag cititor, ne grăbim să aflăm care sunt tendințele principale în materie de machiaj, coafuri și manichiură, care vor fi la modă în anul 2020. Descoperiți-le mai jos:

1. Buze voluminoase, intens colorate.

Buzele în culori intense și voluminoase sunt din nou la modă, atrăgând imediat privirea. Prin urmare, tendința spre conturarea lor revine pentru a adăuga vizual volum. Machiajul cu o tendință similară este recomandat să fie utilizat într-un mod mai discret: evitați nuanțele strălucitoare a fardurilor de ochi, paietele și genele false.

2. Nuanțe de păr cenușiu. 

Părul cenușiu revine în modă. Nuanța nu mai provoacă asocieri negative cu îmbătrânirea. Aici toată lumea își poate alege o opțiune elegantă, după propriul gust.

3. Fard de obraz roz. 

Conturarea complexă este înlocuită cu tonul natural al feței. Odată cu acesta, fardul roz este o preferință de top, care nu numai că subliniază pomeții, dar adaugă și naturalețe machiajului dvs.

4. Creion dermatograf pe pleoapa de jos. 

Această tendință în machiajul ochilor arată nu numai neobișnuit, ci și elegant. Aplicarea dermatografului devine o plăcere: desenați linia de jos a pleoapei, folosind creionul dermatograf de culoarea potrivită, apoi retușați-l ușor. Cu toate acestea, cu această tendință, nu uitați de bunul gust și de asemenea, nu este recomandat să folosiți culoarea neagră.

5. Manichiura cromată. 

O manichiură similară a fost populară încă din 2016. Dar în 2020, riscă să devină un adevărat hit. Acum, pentru a adăuga strălucire unghiilor nu veți folosi nuanțe perlate. Acoperirea cu pigmentul cromat va veni în ajutor – cea mai cool și cea mai la modă opțiune.

6. Noduri și împletituri pe coroană. 

O nouă tendință în coafuri pentru fete este împletirea cosițelor în zona coroanei și legarea acestora într-un nod. O astfel de coafură necesită mai mult timp decât un coc obișnuit, dar rezultatul merită cu siguranță efortul. Se dovedește a arăta frumos și grațios.

7. Rujul mat. 

Între rujul lucios și cel mat din acest an, preferința este dată ultimului. Iar cea mai la modă culoare este nuanța vinului, care arată pur și simplu luxos și a cucerit deja inimile a mii de faimoși artiști de machiaj și bloggeri de frumusețe. Nu ezitați să experimentați.

Ce credeți despre noile tendințe? Vă sunt pe plac? Așteptăm comentariile cu drag.