Stiliștii afirmă: „Pentru a fi în pas cu moda în acest an, combinați fustele și pantalonii cu următoarele…”

În fiecare an apar noi și noi tendințe în modă. Stiliștii au pregătit unele noutăți. În acest articol vă vom relata care sunt piesele vestimentare cu care să vă îmbogățiți garderoba.

Stiliștii consideră că moda acestui an este controversată și trebuie să fiți destul de atenți la crearea diferitelor combinații vestimentare.

Tendințe moderne în acest an

Echipa noastră v-a pregătit o colecție de cele mai stilate bluze care vor reînnoi garderoba dvs. Fiecare femeie trebuie să le știe!

1. Bluze

Tendința de bază în acest an vor fi bluzele din bumbac.

De asemenea, vine un nou val de decor victorian – volănașe, jabou din dantelă (puteți alege varianta pe nasturi pentru a-l putea scoate și adăuga după preferințe) și gulere largi de tip pelerină.

Pentru a arăta mult mai rafinat și feminin, gulerul poate fi înfrumusețat cu o fundă din panglică subțire de aceeași culoare cu bluza sau una contrastantă.

2. Cămăși de fiecare zi

Nu uitați de bluza clasică. Aceasta este o piesă de bază cu ajutorul căreia puteți crea o mulțime de ținute moderne.

Cămașa în stil bărbătesc arată foarte bine cu o pereche de blugi sau pantaloni cu ornamente stylish. Cămășile pentru femei se deosebesc prin pensele de la piept.

Aceste cămăși se poartă în pantaloni, dar cu o margine în afară în zona taliei, precum și cu gulerul desfăcut. Puteți purta și decolteu îmbrăcând sub cămașă un top de dantelă sau de mătase.

Cămașa albă nu va arăta prea oficial dacă veți completa ținuta cu o eșarfă sau mai multe lănțișoare fine și pandantive.

3. Helănci

Dacă să vorbim despre garderoba de bază în sezonul rece al anului, atunci în 2008 cele mai actuale sunt bluzele de tip helancă. Cea mai reușită combinație este jachetă, helancă și fustă stylish.

Sunt recomandate helănci de culori neutre care se asortează cu orice nuanțe: negre, grafit, gri, albe și bej.

Pe lângă cele mulate, în 2008 vor fi actuale și cele mai largi, mai voluminoase în talie. Acest tip de helancă arată bine și ca o piesă unică, de aceea poate fi de o culoare mai intensă. Cea mai modernă, conform Institutului Pantone este ultraviolet, precum și galben-muștar, bordo și roșu.

4. Pulovere

Puloverele oversize rămân în top. Alegeți pulovere cu o croială liberă, cu guler rotund și mâneci largi. De asemenea, atrageți atenție la mâneca felinar.

Aceste pulovere sunt foarte confortabile în special dacă alegeți culoarea potrivită. De exemplu, gri, galben, roșu sau bej.

Un element modern al puloverului va fi gulerul mandarin nu prea înalt sau guler snood voluminos. Ultimul arată destul de stilat și feminin.

5. Pulovere de lână

Garderoba din acest an trebuie neapărat completată cu un pulover subțire cu guler oval care se aranjează bine pe corp. Optați pentru pulovere din lână fină, tricot gros și bucle cu desene domoale.

Dacă să vorbim de printuri, preferați modelele folclorice, ornamentele florale și dungile geometrice.

Pulovere monocrome, în special gri, vor arăta stilat și rafinat.

6. Bluze elegante

Vom acorda o atenție deosebită bluzelor din mătase. Anume acestea sunt în top deja de câteva sezoane.

Această piesă vestimentară poate fi purtată atât în stil office, cât și pentru crearea unor ținute romantice și feminine.

Mătasea nu va arăta prea vulgar dacă veți purta sub bluză un top. O combinație perfectă ar fi o bluză albă transparentă și un top cu desen colorat.

În acest an designerii vestimentari v-au oferit o gamă largă de bluze. Mai mult, tendințele anului vă permit să combinați hainele clasice cu cele neobișnuite, ceea va crea ținute unice și stilate.