Stil și frumusețe după vârsta de 50 de ani: 10 ținute fermecătoare de vară create de Petra Dieners

Pentru multe femei Petra Dieners este un model de stil și gust, o autoritate în lumea modei. Ea combină cu pricepere diferite texturi și culori într-o singură imagine, folosește accente luminoase și nu se teme să experimenteze. Petra demonstrează prin propriul exemplu că moda și stilul nu au vârstă.

Vă propunem o nouă selecție de ținute perfecte pentru sezonul de vară.

Bluza cu mâneci bufante este baza perfectă pentru a crea un look stilat și incredibil de feminin, pe care a combinat-o cu pantaloni într-o nuanță de bej neutru, încălțăminte originală și o geantă încăpătoare.

Costumul cu pantaloni este perfect pentru doamnele stilate. Culoarea intensă galben-canar a adăugat strălucire ținutei, subliniind individualitatea.

Avantajul costumelor cu pantaloni este că pot fi purtate împreună sau separat. În această ținută a combinat sacoul cu un tricou simplu și fustă cu imprimeu leopard.

Cămașă largă albastru deschis și blugii formează o ținută comodă și stilată. Pantofii de accent și geanta cu elemente roșii au făcut ținuta și mai interesantă.

Costumele cu pantaloni sunt perfecte pentru crearea ținutelor minimaliste. Bloggerița a optat pentru o versiune cu imprimeu vertical, care alungește silueta.

În garderoba Petrei observăm multe rochii, inclusiv cu imprimeu.

Această ținută este perfectă pentru zilele de vară.

Fashionista iubește stilul casual. A combinat, în această ținută, un sacou negru clasic cu blugi albi, un tricou lejer și încălțăminte fără toc.

Rochia cu imprimeu zebră este perfectă pentru un look casual relaxat. Geanta și încălțămintea completează cu succes ținuta.

Bluza cu detalii mari contrastante se combină bine cu blugi, geanta compactă și sandalele cu toc jos.