Staruri care au peste 60 de ani, dar care se îmbracă mai stilat decât multe dintre domnișoare!

Nimeni nu scapă de trecerea timpului. Ce să-i facem, așa e viața. Ce-i drept în ziua de azi este mai ușor să arătăm bine, dacă avem grijă de noi și dacă alegem un stil de viață sănătos. Unele vedete arată minunat, chiar dacă au deja o vârstă înaintată. Vârsta reprezintă doar un număr, iar acest lucru este demonstrat cu vârf și îndesat de unele staruri holywoodiene. Frumusețea, carisma și forma fizică de invidiat nu țin cont de vârsta. Unele celebrități trecute de prima tinerețe pot cu ușurință concura cu cele aflate în floarea vârstei pentru titlul de „cele mai atrăgătoare staruri”.

Femeia trebuie să arate bine și să fie stilată la orice vârstă. Este deosebit de important să rămâi gingașă și plină de feminitate și după 60 de ani. Iar doamnele care își acceptă vârsta cu demnitate și se străduie să arate mereu bine, sunt elegante și foarte atrăgătoare, iar adevărata frumusețe constă din demnitate și feminitate, iar ținutele alese corect le avantajează.

Aceste frumuseți au depășit vârsta de 60 de ani, dar acest lucru nu le împiedică să arate excelent, deoarece se îmbracă mereu foarte stilat și par cu mult mai tinere. Observați câtă eleganță și stil au aceste doamne a căror apariție este cu siguranță admirabilă!

Vă propunem în continuare să admirați o selecție de fotografii a celor mai elegante și stilate staruri în vârstă.

1. Diana von Furstenberg – 71 de ani

2.

3.

4. Diane Keaton – de 72 de ani

5.

6.

7. Lauren Hatton – 74 de ani

8.

9.

10. Carmen Dell’Orefice – 87 de ani

11.

12. 

13. Iris Apfel – 96 de ani

14.

15.

16. Meryl Streep – 69 de ani

17.

18.

19. Helen Mirren – 72 de ani

20.

21.

22. Sigourney Weaver – 68 de ani

23.

24.

25. Carolina Herrera – 79 de ani

26.

27.