Splendoarea culorii galbene: 23 de ținute în culoarea de trend a anului 2018

Paleta de culori este saturată de nuanțe aprinse și atrăgătoare care periodic devin populare. Mascota anului 2018 va fi Câinele galben-pământiu, motiv pentru care este lesne de înțeles care va fi culoarea cea mai populară în anul care vine. Toate nuanțele acestei culori vor fi actuale în anul viitor. Ținutele în nuanțe de galben-caisă, galben-muștar vor fi indispensabile în garderoba fiecărei doamne ce se respectă și care ține cont de tendințele modei.

O culoare atât de intensă și autosuficientă, precum este galbenul, necesită o atitudine vigilentă, cu o atenție deosebită în alegerea ținutelor. Stiliștii menționează că un ”total look” galben va fi foarte mult solicitat, dar nici deciziile cromatice clasice nu trebuie neglijate. Această culoare se asortează perfect în pereche cu negrul sau griul, iar culoarea roșie îi poate oferi o conotație cu totul deosebită. Cu puțin efort, poți crea ținute stilate, care te vor scoate în evidență și vor atrage atenția oricui.

Fiecare femeie trebuie să fie elegantă și irezistibilă. Cine oare nu este de acord cu această afirmație? Eleganța și feminitatea se asociază mereu cu rochiile fine și fustele. În acest sezon trebuie să acordați o atenție deosebită modelelor confecționate în diferite nuanțe de galben. Fuste vaporoase, rochii mulate, modele libere și lejere – toate acestea vor fi extrem de populare și actuale.

Pentru crearea unei ținute impecabile este important să acordați o atenție deosebită și accesoriilor potrivite și încălțămintei. Nu e cazul să vă fie frică să creați ținute gen ”total look” în nuanțe de galben, dar nici nu este indicat să evitați alte combinații interesante de culori. Culoarea galbenă a fost creată pentru experimente cromatice, motiv pentru care trebuie să profitați creativ și deplin de ea.

Cât încă este frig afara, e momentul potrivit pentru a vă completa garderoba cu piese noi, precum un palton sau un pardesiu în nuanțele la modă în sezonul 2018. Galbenul vă va permite să colorați chiar și cea mai posomorâtă zi și nu va permite ținutelor dumneavoastră să fie plictisitoare și banale. O combinație stilată cu o pereche de cizme, papuci clasici, botine sau încălțăminte pe talpă joasă vă vor face ținuta completă.

Femeile mai practice pot opta pentru o scurtă galbenă cu blană. Aceasta va combina în sine confortul dorit, extravaganța și, totodată, nu vă va permite să înghețați în perioada rece a anului.

Există o multitudine de posibilități de combinare și asortare a nuanțelor de galben. Pentru a arăta ideal, frumos și interesant nu e cazul să evitați experimentele cromatice. Recomandările stiliștilor vă vor ajuta să vă creați ținuta ideală în nuanțe de galben și la sigur veți fi în pas cu moda.