Dvs. cum reușiți să faceți față caniculei? 6 metode eficienete in lupta cu caldura

Atunci când temperatura în locuință trece de +30 de grade, mulți dintre noi regretă că nu au cumpărat un aparat de aer condiționat. Cel mai mult au de suferit locuitorii apartamentelor unde soarele bate în geam toată ziua.

Dar redacția noastră are vești minunate! Puteți învinge canicula fără a procura utilaje costisitoare! Puneți în practică aceste idei și veți uita ce înseamnă disconfort în toiul caniculei.

Ce facem pe timp de caniculă

1. Când în dormitor este foarte cald e destul de greu să adormi. Redacția noastră vă recomandă să așezați perna în frigider cu 10-15 minute înainte de culcare pentru a rezolva această problemă.

2. Un prosop se poate transforma în aparat de aer condiționat făcut acasă! Înmuiați prosopul în apă rece și așezați-l la geamul deschis.

3. Cubulețele de gheață pot răci aerul în încăpere. Un ventilator care ar sufla peste un vas plin cu cubulețe de gheață ar amplifica și mai mult efectul răcoritor.

4. Baie rece de picioare este o soluție perfectă pentru zilele caniculare. Mai ales că după asta e foarte ușor să adormi.

5. Ar fi bine să deconectați toate aparatele electrice din dormitor. Mai ales este vorba de cele care în mod evident emană căldură.

6. Ciorapii umezi sunt o soluție perfectă pentru o noapte călduroasă. Așezați o pereche de ciorapi umezi în frigider pentru câteva ore și îmbrăcați-i înainte de somn.

Dar dvs. cum reușiți să faceți față caniculei? Împărtășiți-ne experiența dvs. în comentarii!