Soția celui mai frumos arab este considerată drept o femeie lipsită de maniere și cu trăsături bărbătești

Omar Borkan Al Gala, fotograf, model și poet, a devenit celebru în întreaga lume. Milioane de femei îi admiră fotografiile pe rețelele de socializare,

Bărbatul este considerat drept „cel mai frumos și fermecător arab din lume”.

A devenit popular după un incident destul de neplăcut.

A venit în Arabia Saudită din Irak. Dar a fost pur și simplu expulzat din țară din cauza că era prea frumos și că ar fi putut seduce multe femei.

Acest exil l-a ajutat însă să devină celebru, deși până acum nu a reușit nicio femeie să-l seducă pe acest bărbat chipeș, deoarece acesta își iubește soția, cu care este căsătorit deja de câțiva ani și au un fiu, Diyaba.

După ce au aflat că este căsătorit, admiratoarele lui Omar s-au indispus, desigur. „Înarmându-se cu lupe” au început să analizeze fotografiile soției, căutându-i defecte. Și i-au găsit: multe femei o consideră că este lipsită de maniere și, pe lângă aceasta, potrivit lor, este urâtă și are trăsături bărbătești.

Pe lângă aceasta admiratoarelor nu le-au fost pe plac sprâncenele și buzele femeii. Și, pe lângă aceasta, au acuzat-o de faptul că are foarte multe intervenții chirurgicale plastice care au făcut-o să arate „teribil”.

Dar, privind fotografiile ei, avem impresia că aceste femei nu au dreptate, Yasmin fiind o femeie drăguță, înțeleaptă și blândă.

Apropo, ea lucrează și ca model, dar activitatea sa de bază este cea de designer. Cuplul este foarte bogat, datorită faimei lui Omar, care este invitat deseori să lucreze în calitate de model.

Omar își iubește foarte mult soția, acest lucru se observă clar în fotografiile lor de familie.