Soluții non-banale: Top 15 idei pentru o manichiură deosebit de frumoasă! 

Dacă urmați moda și nu vă permiteți să ieșiți din casă fără machiaj, manichiură și coafură, unghiile la modă, precum și alte componente ale unei ținute ideale, vă vor interesa fără îndoială. Am ales special pentru dvs modele de unghii la modă, al căror design prezintă diferite stiluri, forme, precum și cele mai populare tehnici. Deci, priviți, inspirați-vă și bucurați-vă de cea mai frumoasă manichiură, aleasă de dvs.

1. 

2.

3.

O manichiură executată conform stereotipurilor adesea devine pur și simplu plictisitoare. Mai ales, când peste geam este deja primăvara, iar Mama natură se trezește și înflorește în culori luxuriante, strălucitoare și pline de viață. În această perioadă, fie chiar și la un nivel subconștient, dar, nu mai dorim ceva simplu, în culori pale și sumbre. Clar că, în aceste zile senine și frumoase, când ne zâmbește soarele, ne dorim culori vii, culori vesele, culori de efect.

4.

5.

6. 

7.

Manichiura, fără îndoială, este capabilă să ne transforme imaginea în întregime. Vă imaginați, un detaliu atât de mic, dar atât de vizibil. Oamenii mereu atrag atenția la grațioasele mâini ale doamnelor și dacă le mai văd și bine îngrijite, cu o manichiură simpatică, atunci acest lucru le poate ajuta să le câștige simpatia. Desigur, doar o singură manichiură nu va schimba părerea despre o femeie, dar oricum, un mic avantaj le va oferi. De aceea, îngrijirea mâinilor este foarte importantă. Unghiile crescute, rupte sau ciobite, clar că nu vor face nici o doamnă să arate atractiv. Chiar dacă va purta cea mai frumoasă și scumpă rochie de pe lume, situația nu va fi salvată.

8.

9.

10.

Nu este dificil să alegeți astăzi modele de unghii în trend, deoarece ideile și tehnicile de realizare a manichiurii răspund totalmente cerințelor femeilor moderne.

11.

12.

13.

14.

15.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!