Soluția compusă din aceste două ingrediente va curăța mai bine ca niciodată spațiile greu accesibile ale geamurilor

În fiecare weekend am o listă întreagă pentru a face curățenie. Șterg praful, curăț camera de baie, dau cu aspiratorul prin toate camerele, aranjez lucrurile etc. Însă o dată în lună adaug în listă spălarea geamurilor, și în special a spațiilor dintre geamuri.

Spațiile dintre geamuri sunt o sursă foarte bună de colectare a prafului, a murdăriei. De aceea, ele trebuie curățate periodic. Cu cât mai des și mai repede le curățați, cu atât va fi mai ușor de curățat. Dar, recunosc că deseori uit de acestea și se adună mai multă murdărie. Din fericire, am aflat despre o soluție care curăță foarte bine și ușor. Respectiv voi putea curăța mai des geamurile.

Pentru soluția rapidă și magică, aveți nevoie de bicarbonat de sodiu și universalul oțet alb. Vă recomandăm să puneți destul de mult bicarbonat de sodiu în timpul curățeniei, deoarece efectul va fi mult mai bun.

Tutorialul de mai jos să sugerează să presărați bicarbonat din plin direct pe spațiile dintre geamuri. Apoi să pulverizați deasupra cu oțet alb, până începe să facă bule. Dacă s-a făcut spumă, lăsați să acționeze câteva minute. După care, ștergeți murdăria foarte ușor cu ajutorul unei lavete. Priviți cât de ușor se face acest lucru!

Urmăriți cum își fac efectul bicarbonatul de sodiu și oțetul în cazul curățirii geamurilor.

[mashvideo]

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l prietenilor și rudelor!

 

Sursa: www.metaspoon.com