Simțeam că soțul meu mă înșeală. Îndoielile au dispărut când am găsit ceva…

De foarte mult timp mă chinuiau gândurile, cum totuși aș putea afla adevărul. Cum să fiu sigură dacă mă înșeală soțul sau nu. Când am aflat, mă gândeam cum să dezvălui acest caz. Iar răspunsul a venit practic imediat.

Am găsit în automobilul soțului o cutie cu mijloace de protecție. Cutia deja era deschisă și am făcut găuri în fiecare pliculeț aparte.

Apoi, pe timp de aproximativ o oră, le-am scufundat în sucul de piper habanero. Le-am uscat puțin, ca soțul să nu-și dea seama de nimic, și le-am pus înapoi în mașină. Am făcut totul în timp ce soțul dormea. Soțul s-a trezit și a spus că trebuie să plece la mama sa, pentru ca să o ajute cu ceva prin jurul casei. Imediat a plecat.

După trei ore m-a sunat prietena mea și a povestit că a avut o relație intimă cu ”partenerul ei” și acum la ea ”arde” totul! Am rămas șocată! Nu puteam să cred în așa ceva!

A venit și soțul meu acasă. Imediat a pus un pachet de gheață pe ”locul” ce-l deranja, spunând că s-a ars cu ceva.

Cred că nu merită să mai spun că după acest caz el și-a pierdut soția, iar eu – cea mai bună prietenă. Nici unul dintre ei nu cunosc că acest lucru l-am făcut eu.

Acum, când mă întâlnesc cu cineva dintre ei, întotdeauna întreb: ”Unde te arde?”.

Ce părere aveți despre această povestioară? A procedat corect soția?  Așteptăm cu drag comentariile dvs.