Silueta de invidiat a Sandrei Bullock sau cum îi reușește să arate așa la 55 de ani

Nu orice vedetă se poate lăuda, după vârsta de 50 de ani, cu o asemenea siluetă ca a Sandrei Bullock. Toată lumea este curioasă să afle cum de le reușește vedetelor să arate atât de bine?

De fiecare dată când apare la evenimentele publice sau când avem ocazia să o vedem într-o nouă producție cinematografică, Sandra Bullock reușește să ne uimească cu forma sa fizică de invidiat, având un corp armonios și foarte bine lucrat, lucru care se datorează antrenamentelor fizice și modului său de viață.

Copilăria și tinerețea.

Sandra Annette Bullock este originară din America, mama sa a fost o cântăreață lirică și profesoară de canto, iar tatăl său a fost antrenor.

Fata cânta foarte bine. Părinții viitoarei celebrități iubeau să călătorească, Sandra a călătorit împreună cu ei în multe țări din întreaga lume.

Cinema.

În ciuda abilităților sale vocale bune, Sandra Bullock nu a ales să calce pe urmele mamei sale, ea visa să fie actriță de cinema. Pentru a-și realiza visul, s-a înscris la cursuri de actorie.

La începutul carierei sale a jucat doar în spectacole locale, mai târziu i s-a propus un rol în serialul „Fată care lucrează”.

Popularitatea Sandrei Bullock a crescut odată cu „Elixirul dragostei”. A urmat filmul „Demolatorul”, unde s-a filmat alături de Sylvester Stallone.

Actrița a obținut premiul Oscar pentru rolul din filmul „The Blind Side”. Actrița s-a filmat în circa 40 de filme.

Secretul siluetei minunate a actriței.

Sandra Bullock arată excelent. Actrița însăși spune că acest lucru se datorează alimentației și sportului.