Șic franțuzesc pentru anul 2021: 13 ținute feminine

Franțuzoaicele știu să se îmbrace cu gust, asortează perfect hainele care par incompatibile și arată superb!

De aceea, experții din lumea modei ne recomandă, de fiecare dată, să aruncăm o privire mai atentă și să ne inspirăm din ținutele lor.

Șic franțuzesc pentru anul 2021: 13 ținute feminine.

1.

2.

Pentru un look modern și proaspăt includeți în garderobă salopete cu umerii dezgoliți și pantalonii largi. Diluați această ținută cu un turban și cu o geantă originală și veți obține o ținută perfectă pentru fiecare zi.

3.

Fustele plisate A-line se potrivesc perfect doamnelor de 40-50 de ani. Lungimea midi și culorile deschise în combinație cu o bluză originală vă vor ajuta să obțineți un look modern și stilat. P pereche de sandale comode și o geantă interesantă vor completa ținuta dată.

4.

Nu uitați de pantalonii cu imprimeu cu buline, care sunt la modă în acest sezon. Acest imprimeu poate fi atât pe pantaloni, cât și pe bluze. Diluați această ținută cu o pereche de sandale monocromatice  și cu o gentuță.

5.

Pentru o ținută formală puteți opta pentru o pereche de pantaloni clasici, un tricou și o jachetă, pe care să le combinați cu o geantă și cu o pereche de mocasini.

6.

Cea mai versatilă piesă vestimentară, care caracterizează stilul francez, este rochia. Cele mai potrivite modele sunt A-line, trapez, rochia-cămașă sau teacă.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Doamnele de 40-50 de ani ar trebui să se uite cu atenție și la costumele de afaceri. Silueta lor liberă vă va face să vă simțiți perfect.

V-au plăcut aceste ținute? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!