Șic franțuzesc: 5 lucruri tabu, care nu vor apărea niciodată în garderoba unei franțuzoaice

E un lucru bine cunoscut că franțuzoaicele au un simț al stilului înnăscut. Ele asortează perfect hainele care par incompatibile și arată superb în ele!

Dar care e secretul lor? Totul e simplu: franțuzoaicele aleg mijlocul de aur între o ținută modestă și una senzuală. În articolul nostru de azi veți afla care sunt cele 5 lucruri tabu care nu vor apărea niciodată în garderoba unei franțuzoaice.

Un aspect bogat

Franțuzoaicele asortează ușor haine de brand cu unele din mass-market. Ele nu caută să-și afirme neapărat statutul social prin vestimentație, iar să fii îmbrăcată din cap până în picioare în haine scumpe este un semn de lipsă de gust.

Bineînțeles ele nu ignoră brandurile celebre sau hainele aflate în trend. Pur și simplu ele le combină armonios cu haine din mass-market și nu văd nici o problemă în asta.

Un look ideal

Franțuzoaicele pun confortul pe primul loc, apoi frumusețea. Neglijența ușoară a acestor femei pare să facă parte din farmecul lor îmbătător. De ce să ieși la o simplă plimbare într-o rochie de gală și cu pantofi cu toc? N-are nici un rost!

Hainele și încălțămintea franțuzoaicelor sunt mereu confortabile. În Paris tocurile înalte pot fi văzute aproape exclusiv la evenimente speciale.

Imprimeuri animale

O franțuzoaică nu va îmbrăca niciodată o haină cu imprimeu leopard. Dacă analizați cu atenție, veți observa că imprimeurile animale sunt populare doar în țările ex-comuniste.

Franțuzoaicele, însă, se uită foarte sceptic la așa ceva și în general la hainele de culori țipătoare. Vestimentația mai reținută este mereu mai elegantă și plină de feminitate.

Paiete

O rochie sau o bluză cu paiete nu are ce căuta în garderoba unei franțuzoaice. Din păcate aici vedem același fenomen ce atinge societățile ex-comuniste.

În Franța doar o domnișoară foarte tânără și doar dacă merge în club și-ar putea permite o asemenea vestimentație. În orice alte condiții o asemenea ținută va arăta vulgar!

Tendințele modei

Cele mai noi tendințe ale modei de obicei nu prin rădăcini la franțuzoaice. Tot farmecul stilului franțuzesc este în eleganța și modestia sa.

Deși Parisul este capitala modei, femeile de aici se uită destul de sceptic la ultimele tendințe din domeniu. Ele înțeleg că moda trebuie să vină mereu cu ceva nou și să uimească publicul. Dar în viața de zi cu zi nu ai nevoie de așa ceva.

Ce putem alege atunci?

Simplitatea și o ușoară neglijență sunt cireașa de pe tort în vestimentația franțuzoaicelor. O femeie implicată peste măsură în tendințele modei, văzând o franțuzoaică în ținuta sa ordinară, ar putea crede că, bunăoară, această bluză a fost aleasă în grabă și nici eșarfa nu e aranjată cum trebuie…

Dar aici este tot farmecul! O franțuzoaică nu caută să se afirme doar prin vestimentație, care este doar un element al personalității, nu chintesența sa. O ținută gingașă, modestă și ușor neglijentă este tot de ce ai nevoie pentru a nu crea impresii false celor din jur.

 

Vă dorim să vă cultivați un stil propriu și să arătați mereu elegant și grațios!