Și-a părăsit soția și a devenit … fericit!

Andrei s-a căsătorit la 25 de ani cu fata pe care o iubea foarte mult. Alina era o fată frumoasă, harnică și inteligentă, visul oricărui bărbat. Duceau un mod de viață obișnuit: rutină, muncă, ipoteca. Nu se grăbeau să aibă copii și bine au făcut, probabil, deoarece după patru ani de căsătorie Andrei a decis să divorțeze.

Alina a rămas șocată când a aflat despre decizia soțului. A plâns, i-a rugat pe toți cei apropiați să discute cu el. Dar Andrei era de neînduplecat și încerca să-i evite pe cei care încercau să-l convingă.

Mulți erau de părerea că Andrei a comis o mare greșeală, dar după cum s-a dovedit mai târziu, divorțul a fost un avantaj pentru el: a obținut un loc de muncă mai bine plătit, și-a cumpărat un apartament, a început să studieze limba engleză să să călătorească în diferite țări, dar pe perioade de 2-3 luni, timp în care oferea apartamentul în chirie.

Alina era o fire autoritară și era mereu împotriva schimbărilor. Când Andrei se gândea să-și schimbe locul de muncă, ea îi spunea să nu facă acest lucru pentru că era riscant și că trebuia să se bucure de ceea ce au.

Când el a propus să cumpere apartament în ipotecă, ea s-a împotrivit deoarece îi era frică de sărăcie. Nu voia nici să audă despre călătorii pentru că nu-i plăceau aventurile.

Alina s-a dovedit a fi din categoria persoanelor care distrug visele altora. Atunci când cineva încearcă să le povestească despre visuri, aceste persoane încearcă să-și convingă interlocutorul că acest lucru este dificil și imposibil.

Viața alături de astfel persoane va fi destul de plictisitoare și, mai devreme sau mai târziu, ele vă vor putea convinge de faptul că visele Dumneavoastră sunt un capriciu și nimic mai mult. Ele vă pot distruge încrederea, stima de sine și chiar să vă aducă până la depresie.

De aceea este mai bine să vă feriți de astfel de oameni. Anume din această cauză Andrei a decis să divorțeze. După divorț el a devenit mult mai fericit, pentru că nu mai era nimeni care să-și distrugă visurile.

Relațiile fericite sunt posibile numai cu persoanele care ne susțin. Dacă nu este așa, atunci aceasta nu este o relație, ci o adevărată mlaștină.