Shimmer – hitul strălucitor pentru anul 2020: Ce înseamnă? Cui i se potrivește?

Efectul Shimmer pe păr – hitul sezonului viitor! Tendințele strălucitoare din ultimii ani devin din ce în ce mai populare. Hainele strălucitoare, manichiura sclipitoare, machiajul cu glitter – toate imediat devin un hit. Domeniul hairstyling, de asemenea, nu rămâne departe de cele mai recente tendințe în domeniul modei și ne propune un mod complet nou de vopsire a părului, care presupune o strălucire, luminozitate și sclipire impresionantă.

Shimmer – rețineți această denumire sonoră, care promite să devină descoperirea acestui sezon. 

Atmosfera futuristă a podiumului a determinat stiliștii să se gândească la crearea unei vopsele noi, care să se potrivească cu fustele cu luciu metalic și țesăturile care mai degrabă se aseamănă cu folia. Strălucirea Shimmer și nuanțele reci pe care le reflectă, deja au făcut revoluție în domeniul cosmetologiei.

A apărut highlighter-ul, rujurile și umbrele cu sclipici.

Pentru ca părul să se încadreze în această imagine a fost creată vopseaua cu efect de strălucire ușoară, asemenea strălucirii de catifea. Această metodă de vopsire a părului are nuanțe de lumină obscură a Lunii.

Această coafură nu va trece neobservată, șuvițele sunt vopsite în culori profunde și bogate, iar strălucirea incredibilă a părului este izbitoare. Aceasta este o impresie generală, dar dacă veți privi mai atent veți vedea trecerile strălucitoare a nuanțelor diferite pe păr. Trecerile sunt abia perceptibile și creează un joc uimitor a luminii care cade pe păr. Impresia este neobișnuită, există un sentiment de holografie pe păr. În funcție de iluminare, tonul nuanțelor devine mai rece sau mai cald.

Pentru femeile care preferă nuanțele naturale există posibilitatea să aleagă culori mai puțin creative. Shimmer este acceptabil și în varianta naturală: blond platinat, blond închis, șaten, roșcat. Orice nuanță poate fi îmbogățită cu o strălucire sănătoasă și expresivitate.

În prezent, paleta Shimmer este formată din 14 tonuri, astfel există posibilitatea ca femeile blonde, brunete sau roșcate să-și aleagă nuanța potrivită.

Marele avantaj al efectului Shimmer este rezistența, în același timp procedura de vopsire a părului nu durează prea mult timp.