Shatush cenușiu pe părul negru: pro sau contra și cum se îngrijește

Parul cenușiu este la modă deja de mai mulți ani. Dacă până nu demult femeile încercau să ascundă firele cărunte, acum le scot în evidență. Dar, după cum știm, este destul să obținem acestă nuanță frumoasă de gri argintiu, mai ales dacă părul este întunecat la culoare.

Iată care sunt avantajele și dezavantajele acestei culori.

Shatush gri pe părul negru: pro și contra.

Pentru a obține o nuanță frumoasă de cenușiu va trebui, mai întâi, să decolorați părul. Veți avea nevoie de cel puțin două proceduri. Dacă părul Dumneavoastră este vopsit, trebuie mai întâi să ajungeți la blond deschis și apoi să vopsiți părul în cenușiu. Dacă doriți să obțineți cu orice preț această culoare, va trebui să vă înarmați cu multă răbdare. Decolorarea părului întunecat se va face în câteva etape: de la roșcat la cupru și apoi la blond.

1.

2.

Pentru tehnica shatush ar fi bine să mergeți la un coafor de încredere, nu improvizați în condițiile casnice.

3.

Menținerea culorii și îngrijirea părului cenușiu. 

Părul decolorat necesită multă îngrijire, deoarece culorile utilizate sunt, de obicei, pe bază de apă și dispar după câteva spălări. Pe lângă aceasta culoare cenușie tinde să se îngălbenească. Pentru a evita acest lucru, pe lângă faptul că trebuie să colorați părul destul de des, este necesar, de asemenea, să utilizați un șampon anti-îngălbenire.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Chiar dacă părul cenușiu necesită mai multă atenție, acestă culoare este minunată și merită să o încercați.

V-a plăcut această nuanță? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumnevoastră!