Sharon Stone la 60 de ani, și-a etalat silueta purtând doar un body negru, iar deasupra o rochie neagră din plasă!

Fermecătoarea Sharon Stone uimește prin forma fizică pe care a reușit să și-o mențină încă de când făcea furori cu rolul său din filmul „Instinct primar”, atunci când a interpretat rolul fermecătoarei Catherine Tramell, interogată de detectivul Nick Curran, rol interpretat de Michael Douglas. Și de atunci au trecut 26 de ani!

A atras privirile tuturor la decernarea premiilor Grammy, lângă Steven Tyler. Actriţa americană a reuşit să le arate tuturor că, la vârsta de 60 de ani, încă mai poate arăta foarte bine. A optat să poarte un body negru, iar deasupra o rochie neagră din plasă perfectă pentru silueta ei grațioasă. Stone a demonstrat încî o dată ca nu și-a pierdut farmecul de cândva.

Ținuta a fost extravagantă și îndrăzneață, dar frumoasa actriță arată perfect pentru vârsta ei. Anul trecut, Sharon a împlinit 60 de ani. Arată impecabil la anii ei şi îşi permite să poarte orice.

Sharon Stone acordă o atenție deosebită aspectului fizic: ea face înot, dans, yoga. Sharon Stone nu este din acele femei, ce stau locului: ,,Eu nu sunt un om pasiv, iubesc să mă mișc. Eu urăsc grăsimea de pe corpul meu!”

Slăbiciunile actriței sunt ciocolata și carnea. Aceste produse nu lipsesc niciodată din casa ei, pentru că sunt nu doar gustoase, dar și benefice pentru sănătatea pielii. Actrița bea în jur de 20 de căni cu ceai din ierburi.

O coincidență surprinzătoare, Charlize Theron , în vârstă de 43 de ani, a apărut într-o rochie similară la festivalul de film Berlinale-2019. Vedetele și-au ales atât de minuțios ținutele, încât gusturile au coincis.

Cui îi stă mai bine? Scrieți-ne în comentarii!