Sfaturile unui psiholog: Cum să recunoști un bărbat adevărat și pe cel nerod?

Viața femeii cu un bărbat nerod înseamnă o distrugere a stimei de sine și pierderea credinței în toți bărbații. În general, totă viața devine o greșeală. 

Nu toți bărbații sunt nerozi! Un bărbat nerod nu poate fi numit un Bărbat Adevărat! Ei își prețuiesc doar organul de reproducere și convingerea că sunt minunați.

La începutul întâlnirii ei arată ca niște bărbați normali. Se întâmplă, că de la început nici nu-l poți cunoaște – el foarte bine își ascunde calitățile negative. Ei pot fi recunoscuți doar prin acțiunile și atitudinea față de o femeie.

Caracteristica principală a unui nerod – lipsa de respect față de o femeie, ce poate fi bine ascunsă. Poate fi exprimată prin condamnarea alegerii ei, a muncii, a activității, etc. Acesta își exprimă nemulțumirea față de corpul ei sau de calitățile sale personale, neapărat în comparație cu o “femeie” mitică. Deseori acesta nu recunoaște dreptul ei la greșeli, ignorând sentimentele și experiențele femeii.

Nerozii se consideră ideali și știu cum totul trebuie să fie. Dacă te simți într-o relație ca în instanță, cel care portretează procurorul este un nenorocit.

Următoarea trăsătură distinctivă a nerodului este narcisismul pronunțat și un aspect îngrijit. Dacă el, de exemplu, se spală o dată pe săptămână sau nu este pretențios în alimentație, toate acestea sunt acordate exclusivității sale și au un fundal ideologic. Nerodul este sigur că lumea ar trebui să se învârtă în jurul lui, chiar dacă, jucând rolul cu modestie, spune altfel.

Dacă un bărbat acuză femeia că este egoistă și îngrijește prea mult de ea, înseamnă că ea este încă sănătoasă și nu servește acestui tip. Trucul este că atunci când ea își interzice să se gândească la ea însăși și la interesele ei, el îi va mânca viața. Acestui tip de bărbat niciodată nu-i este nimic suficient. Lui nu-i ajunge dragoste, nici grijă, nici un sacrificiu, nici o lacrimă.

Un alt criteriu – nerodul nu-și cere scuze. Chiar  dacă ceva poate fi exprimat în cuvinte, nu va exista o pocăință sinceră. Perfecțiunea nu are de ce să se pocăiască, oare nu este clar?

Orice manifestare a sentimentelor față de o femeie, el socoate că este o faptă eroică și așteaptă o laudă fără precedent și o imensă recunoștință. De exemplu, pentru ceea că a făcut cafea sau a luat mașina la reparație. A doua este deja foarte mult, așa că va trebui să-i mulțumiți ani de zile.

Trebuie de menționat faptul că majoritatea femeilor au trecut prin experiența relațiilor cu un bărbat nerod și multe vor trece. Acesta este cursul normal al dezvoltării personale și al dezvoltării spiritului. Inconștientul te ajută să fii cu el. Însă, dacă să rupi această relație sau nu – este deja alegerea femeii.

Este necesar să devii înțeleaptă pentru a nu mai lua în considerare astfel de relații ca o normă. Trebuie să crești pentru a te accepta pe sine și pentru a ierta orice experiență. Este necesar să-i iubești pe cei vrednici și nu pe cel care era aproape doar datorită voinței destinului. Trebuie să înveți să fii în singurătate și s-o accepți, ca să nu te ții de un nerod toată viața. Trebuie să crezi că există acel bărbat adevărat, care știe cum să iubească, să te susțină în orice situație, să aibă grijă, să te sprijine, să știi că el este al tău și pentru tine.

Prea mult “trebuie”…De fapt, nimic nu ”trebuie”. În viață, există multe moduri de soluționare a situațiilor și scenarii posibile. Fiecare persoană își alege cea mai bună experiență pentru sine, la un moment dat.

Vreau să spun un singur lucru, dacă bărbatul e nerod – aceasta este pentru totdeauna. Acest caracter este format datorită unei traume psihologice, adesea din copilărie. La fel și lipsa de terapie, fără o creștere a gradului de conștientizare – acestea nu vor trece niciodată.

Chiar dacă ați ales un astfel de bărbat, nu vă opriți. Dincolo de această experiență este alta. Tratați-vă cu respect și prețuiți timpul dvs.