Sfaturi utile: cum să alegeți pantalonii în funcție de forma corpului!

Pantalonii sunt o piesă vestimentară importantă în garderoba fiecărei femei, dar poate fi destul de dificil să alegeți o pereche de pantaloni care să vi se potrivească perfect. Putem vedea, uneori, doamne sau domnișoare care poartă niște pantaloni care nu li se potrivesc defel, și nu este doar din cauza kilogramelor în plus, dar și din cauza că nu s-a ținut cont de specificul formelor corpului.

Vă oferim, în continuare, câteva recomandări care vă vor fi de mare ajutor în alegerea pantalonilor. Pentru aceasta trebuie să determinați care este forma corpului Dumneavoastră. Pentru a face acest lucru trebuie să vă studiați corpul în oglindă.

Și imediat după aceasta puteți merge la cumpărături.

Există șapte tipuri de bază. Pe lângă aceasta, dacă sunteți scundă, vă vom oferi informații utile despre modelul de pantaloni care vi se potrivește.

1. Formă de I.

Dacă aveți talia dreaptă, osoasă, fără forme, ar trebui să alegeți pantaloni cu volum la talie și la șolduri, veți putea adăuga curbe și cu ajutorul unor pantaloni cu talie înaltă și cu detalii pe șolduri. Vi se vor potrivi perfect.

2. Formă de V.

Dacă aveți umerii mai lați ca șoldurile, va trebui să echilibrați un pic proporțiile. Alegeți pantaloni evazați și adăugați un detaliu în talie pentru a oferi senzație de forme.

3. Formă de H.

Dacă umerii și șoldurile au aceeași lățime, însă nu aveți o talie bine definită, ar trebui să alegeți o pereche de pantaloni clasici, drepți.

4. Formă de A.

Dacă aveți șoldurile mai late decât umerii, dar talia nu este bine definită, alegeți o pereche de pantaloni în stil țigaretă.

5. Formă de X.

Dacă șoldurile și umerii sunt la fel de late și aveți talia definită, aveți proporții ideale și vă va sta bine cu orice model de pantaloni. Ați putea să vă puneți în evidență talia cu ajutorul unei curele late, iar opțiunea ideală va fi o pereche de pantalonii drepți.

6. Formă de O.

Trebuie să optați doar pentru modelele de pantaloni strâmți cu talia înaltă care vă vor pune în evidență picioarele frumoase. Purtați-i cu bluze sau cu tunici lungi și lejere. Și neapărat cu pantofi cu toc înalt!

7. Formă de 8.

Acest tip, ca și tipul X, sunt foarte apropiate de formele ideale. Prin urmare puteți alege orice pereche de pantaloni care să vă pună în evidență talia. Pantalonii drepți vor fi o alegere excelentă.

8. Sfaturi pentru femeile scunde.

Dacă sunteți suplă, atunci vi se vor potrivi modelele strâmte și alungite. În ceea ce privește culoarea și imprimeurile, optați pentru culorile întunecate și pentru dungile verticale care alungesc silueta.

După cum vedeți nu este complicat să alegeți o pereche de pantaloni, trebuie doar să țineți cont de aceste sfaturi utile.