Sfaturi pentru pasionatele de shopping: 4 metode cu ajutorul cărora veți putea cumpăra blugii fără să-i măsurați

Există situații în care trebuie să vă cumpărați o pereche de blugi noi, dar nu aveți nici timp, nici dorința de a proba mai multe perechi. În plus, după cum știm cu toții, diferiții producători de îmbrăcăminte au diferite mărimi.

Vă prezentăm, în continuare, 4 metode despre cum puteți să vă dați seama că mărimea blugilor este potrivită.

1. Dacă aveți greutatea normală, va trebui să cuprindeți gâtul cu talia blugilor. Dacă marginile taliei se întâlnesc la spate fără efort, înseamnă că blugii vi se potrivesc. Această metodă funcționează deoarece circumferința gâtului este egală cu jumătate din circumferința taliei.

2. Îndoiți cotul și introduceți antebrațul în interiorul blugilor, care trebuie sa fie închiși la fermoar și la capsa de sus. Puteți cumpăra fără grijă această pereche de blugi.

Dacă purtați, de obicei, blugii cu talie înaltă, în acest caz brațul nu ar trebui să încapă complet în interiorul blugilor.

3. Puteți, de asemenea, să îndoiți blugii în jumătate și să-i puneți în zona taliei. Dacă mărimea este corectă, aceștia trebuie să acopere zona de la mijlocul abdomenului până la mijlocul spatelui.

4. Ultimul pas pentru alegerea perechii perfecte de blugi îl reprezinta verificarea lungimii acesteia. Puneți mâinile la baza cracului pantalonilor, apoi duceți-le în lateral cât de mult poți. Dacă mijlocul blugilor, adică zona dintre picioare, este în dreptul bărbiei, atunci ați ales perechea potrivită de blugi. Nu trebuie sa vă atingă neapărat bărbia, ci să stea în dreptul acesteia.

Cu aceste metode simple veți putea economisi timp și veți alege perechea perfectă de blugi!

Distribuiți articolul ca să-l citească și prietenii Dumneavoastră!